tengok mata orang ialah hobi saya!


emm.
bila dapat tengok mata orang..
rasa happy kot =D
tambah bila tengok orang-orang yang ada sepasang mata yang cantik..
dengan bulu mata yang lebat and lentik..
memang asik nak puji n puji n puji lagi sampai puas hati..HAHA
 kalau la buleh buat thesis or research pasai mata orang cek maw la! :P
tapi apakan daya..
course yang wani pilih jauh sangat-sangat dengan mata..;-(
tapi kalau pikiaq-pikiaq balik ada gak kena mengena mata ngan bahasa kan?
pergerakan mata pon buleh jadi body language..hihi :D

neway..
hey kawan!
try dis out!
make it your new hobby then :)
 interesting wooo :D

p/s: 
meh nak tengok mata-mata orang yang baca blog ni...
oh suwitnya kalau dapat tgk! haha

8 comments:

Amni said...

hahahhaha.. amni tak de gambar besar.. kalau tak.. nak jugak post kat sini gambar mata...=P mirul ada.. t amni edit gambar dia je la.. hahahha...

ken said...

kalau tengok mata perempuan cantik.. lebih syok :P

Lan Bingka said...

jangan pukau kami..;)

Muhammad Burn said...

cuba tgk mata hati sy. haha

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

Amni:
ha mana? nak tgkkk! haha..eh cepat amik gambaq mata amni sekali taww:P nak tgkk? ngeh3

ken:
er..really? ok ok! agreed! haha

Lan Bingka:
haha mana ada pukau la lan..tgk saja :D

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

Muhammad Burn :
haha..mai mai nak tgk :P

say to easy=) said...

kalo mata pakai kanta mata ape cite?ce cite skit..hahaha

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

say to easy=):
haha..yg tu pon suka jugak..janji nampak cantik n kena ja kat mata org tu..haha

Google Analytics Alternative