saya sayang kawan saya


I LOVE YOU!
only God can repay you..
thanks kawan-kawan sebab tolong i pegi kutip data..
walaupon susah gila nak mintak orang tolong jawab questionnaire tu..
but u guys did it!
BIG thanks ya =))
even berjalan jauh dari rumah ke rumah..
dengan panaih nya berjalan tyme tengah hari rembang..
dengan dahaga nya..
dengan nak kena melayan kerenah orang yang macam-macam tu..
tak sempat lunch pon semata-mata nak siapkan reja ni..
ohhhhh!
really really appreciate that frens! ❤
mwah3!
hug u ols erat-erat :D


my L.O.V.E for Y.O.U


candid shot by syida.. =)

 

sempat basahkan kaki sat ja pon jadik la..huhu

 
berehat sat..=D

 

jom balik! da lewat =D
next round kat mana la pulak..haihh..



p/s:
kalau ada sapa-sapa nampak budak bertiga ni usung questionnaire ke sana ke mari..
sila la tolong jawab naa..siann kami ;-(



5 comments:

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

part posing tak tinggal.. sambil keje pun boleh posing-posing. ihihihi. padahal dah nak separuh pengsan seharian tak makan.

p/s: p ah bodek bos suruh die bawa kite kat tempat best lagi..

Lan Bingka said...

soalan2 pasal apa tu?

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

0sh!Nz d' sen0r!ta :
hehe..bole insyaallah..kasik cadangan weh nak p mana :P

Lan Bingka:
soalan pasai pemula sapaan..mcm mana nak start perbualan dengan org kalau nak request something :)

Syida Wakaka! said...

wakakaka! ur most welcome! thanks to u & aja. i had so much fun! wuhu! (2 thumbs up!)

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

Syida Wakaka! :
me too :D nnt kita berjimba sesama lagi okaayy..yeaayyy!

Google Analytics Alternative