kebuloq


kenapa mesti nak mengidam macam-macam wani oiii?
tengok hat tu rasa nak makan.. 
teringat hat ni rasa nak telan.. 
tapi satu pon tak dapat-dapat lagi ni.. ;-(
macam orang kebuloq sangat-sangat dah aih..

im craving for :
  1.  McD GCB
  2. Red Velvet Cake
  3. Cheese Tart
  4. Cekodok Pisang
  5. Serawa Pisang
AND

6. Durian Pancake



ohhhh nyaman nyammiii!
kalau buleh dapat semua ni cepat-cepat syoknya =D
jom...sapa nak teman wani makan semua ni? :P

jomla..jomlaa!




13 comments:

Lan Bingka said...

jom jom..;p
serawa pisang tu mcm mana? huhu

ciEk NiENa said...

penkek durian? rasa dia camne eh wani? huhu.. ni 1st time sya tengok.. tiba2 berair mulut *wink3*

oshinz said...

cengkodok pisang pun u ngidam?!!!! takpe naaaa, kite pergi cari pisang jap lagi. tak dapat cengkodok pisang, telan pisang je pun boleh kan? cian nohhhh~

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

Lan Bingka :
jommm! serawa pisang tu pengat pisang lan..hehe

ciEk NiENa :
hehe..pancake tu dalam dia ada isi durian..nyammi! hehe..try sekali mesti mau lagi..kompom! hehe

oshinz:
siannn i kn kn? ;(
waaa ngidam u taw dak! ha u xcarikan untuk i siap la u! makan u pulak! haha

Lan Bingka said...

oo..pengat. baru cek tau..;)

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

Lan Bingka:
haha..ok2 :)

gadisBunga said...

sabtu lepas kitorg buat red velvet cake kat umah.

lalala... :D

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

gadisBunga:
alaaa mencikk! haha..nyampahnyaa! wani naakkk..napa xsimpankan wani sket? ;(

aleen aiden said...

durian pencake?atau dlm erti kata lainnye lempeng durian?bunyik mcm bes!Hu3

Bayang said...

wow! teringin MCD jugaks~

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

aleen aiden :
haha..bukan lempeng yang...dia mcm yg dalam gambaq tu..jom aleen teman wani makan amacam? together2 kita makan maw? :P

Bayang:
hye bayang! teringin kan kan! sama la kita..sep skitt! :D

Hazirah Barakbah said...

mana boleh beli durian pancake tu? huaaa mahuu!

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

Hazirah Barakbah:
dekat mid valley ada..ikano pon ada kot..waaa..mengidam kan? haha..cepat2 p grab pancake tuuu :)

Google Analytics Alternative