mana nak cari menantu woi?




Pada suatu petang yang dingin...sedang enak dibuai angin....


anak : mak mak... mak nak hadiah apa untuk birthday present nanti? mai cek nak beli ;-D

mak : mak nak menantu sorang jadi la... *muka selamber ja sambil lipat kain

anak : hah?? *mulut nganga luas-luas

mak : awat? mak dok teringin lama dah taw dak..tapi tak dapat-dapat lagi sampai la ni..

anak : sepit ce less!

mak : jangan lupa naa...hadiah istimewa tu...

anak : ishk hadiah hat tu payah nak jumpa mak oii...

mak : tak kira! mak nak jugak! *muka muncung abeh dah nak merajok bagai

anak : ololo...ha yala2...nanti cek bawak balik menantu sorang na.. *si anak macam nak pitam dah

mak : ok =D nanti cek bok balik masa hari jadi mak naa..mak syok aih!

anak : tu dia aih? cek mintak extend masa skit buleh dak mak?

mak : tak buleh...kan hadiah harijadi...tak berapa hari dah kan..nak kena p tanda kalender sat aih..tak sabaq!

anak : gulppp! *nak p cari kedai tang mana ni wehh?




p/s:
sapa taw kedai mana ada juai hadiah tu...mohon beri kerjasama dan maklumkan secepat mungkin noh!
tima kasih daun keladi! =D


*hahaha*


8 comments:

Lan Bingka said...

haha..kan dah mintak special present.. tanya lagi..;p

dafFodiLs (",) said...

hahahah sengal ah,kena tggu YES kot2 ad u...

Amni said...

hihi.. susah tu nak beli... kawan je ramai2 wani.. yang serius tu, cuba la.. hihihi...

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

hahahahahaha.. p cari kat agen cari jodoh. kot kot ade..

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

Lan Bingka:
hahaha =D

dafFodiLs (",):
YES? ok yes tunggu..haha :D

Amni :
wahh..itu nasihat dari amni ya kawan2! hehe..thanks dear =D

0sh!Nz d' sen0r!ta :
boleh beli buat hadiah ka weh? buleh balut dak? hahaha

Anna Boleyn said...

haha cute lah mak mintak menantu as birthday present. :) cepat2 cari. da jumpe lom?

wa khairul onggon said...

Kalaulah boleh beli kat kedai, mesti ramai yang siap booking in advance.. Mesti kedai laku hehehe... :)

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

Anna Boleyn :
haha..anna best la cepat ja jumpa menantu untuk ur mom kan..hehe =)

wa khairul onggon :
hehe taw xpa..xpayah buat sale pon kedai maju jaya...hihi :P

Google Analytics Alternative