selamat tinggal


Salam..

sapa nak tgk zizan raja lawak rapping? sila2..hehe
suka tgk dua org budak kecik dalam video ni..sangat kiut..;-)
memang seronok kalau ada kawan baik dari kecik then sampai besaq still lagi berkawan kan..


***
part laki tu nangis tyme wife dia meninggal tu xbrapa nak real la pulokkk..hihi :P 
tp memang jahat pencuri yg mcm tu..
haipp!

15 comments:

saya_arief said...

sangat best lagu nie.
suke.
:D

Cik Blog said...

cik mar dtg cni jenguk entri kte yg de "KIMIA"...hehe

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

saya_arief:
wahh suka ae..hehe :D

Cik Blog :
hehe..thank you cik mar!

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

dalam persahabatan juga perlu banyak-banyak sabar. kalau nak kekal lama. kan?

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

0sh!Nz d' sen0r!ta :
betul..n thanks my dear sebab sabaq dgn i n kita da lama jadi kawan ..really appreciate it..hope it will last forever..huhu..tacing!

aleen aiden said...

wani,malware has been detected dkat blog kamoo..hayok!

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

aleen aiden :
haiyokk..kena buang bloglist tu kot eh..waduh3

fLy_AwAy said...

haha x ley bla zizan rapping :P

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

fLy_AwAy:
konon2 muka abeh serius la tu kan..haha

erolnukman said...

hehe...tetap nak tgelak tengok muka zizan.kekeke

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

erolnukman:
kan..kan..padahal dia xbuat lawak pon..hihi

ciEk NiENa said...

ala, kt UMP xbley bukak utube.. huhu..

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

ciEk NiENa :
alaa..xpa2..balik umah nnt tgk naa =)

embun d tengah malam said...

suka gila lagu ni

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

embun d tengah malam:
lagu ni rilekss ja kan kan :)

Google Analytics Alternative