Contest Photo Anakku Ceria


Ni penyertaan yang ketiga..haha
Tamak sat nak hantaq byk2 kan kan..**saja syok2 ja :P
Baby kat bawah ni anak sepupu wani..
Sangat sweet baby ni taww..
Rasa macam nak gigit2 ja..hik3
Baru 6 bulan dah pandai gelak besaq mcmni..
Bila dah besaq nnt tak taw la..
Harap2 ikut jejak aunty wani dia ni la kan..
* Gelak sopan sambil tutup mulut..
Mak aih sopan sgt2 dah tu aihh..
ekeke..

alolo..sukanya dia!
mwah3!

NAMA : AHMAD IMAN QALEEF BIN AHMAD HAFIZUL HAFIZ
NAMA BAPA : AHMAD HAFIZUL HAFIZ BIN ABDUL TALIB
NAMA IBU : SUZIE YANTI BINTI SUID
UMUR : 6 BULAN

Sapa plak lagi nak kena tag ni..


*babai*



7 comments:

Amni said...

sangat rajin la wani ni.... amni dah lama tak join benda2 ni semua.. hoho....

p/s: tadi amni bukak blog wani, tiba2 cakap ada malware.. aiyo..

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

Amni:
adoi..aleen salu bgtaw ada malware..tp wani xmo buang bloglist tuuu..huhu..xmaw2..cmana ni?

aleen aiden said...

wani sori alin xdpt nak bace en3 wani.bile bukak page wani die tros keluar malware detected.alin laju2 carik pop up box nih so that alin bley bgtau wani.hu3

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

aleen aiden:
aiyaa..wani dah remove apa yg patot..nnt aleen try bole x n roger wani eh..hihi..thanks dear! n sorry ok! :)

HaninFarshid said...

ok wani...done...semua dah terjah ;) good luck,k :)

Akmar Amon said...

wah..kena tag..sat na...

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

Akmar Amon :
ya baekk =)

Google Analytics Alternative