Contest Photo Anakku Ceria


Okei..ni penyertaan kedua untuk contest Kak Nin and her sis..
Gambaq budak kat bawah ni ialah cucu angkat mak wani..
Dah mcm adik wani ja dah pun sebab boleh dikatakan sama2 membesaq kat rumah =)


NAMA : MOHAMMAD YAZID HAFIYY BIN MOHAMMAD YAMIN
NAMA BAPA :  MOHAMMAD YAMIN
NAMA IBU : NURUL HUSNA
UMUR : 3 TAHUN

Asal nganga ja kira ceria abeh la kot kan..ngeh3..
Tyme ni dia tengah bersuka ria main mercun pop..haha
Even bukan musim raya pon dia memang berkenan nak men menatang tu..
so layankan ajalah..=D

Untuk kali ni wani nak tag 3 orang yg bertuah ni :



~selamatt~


3 comments:

ciEk NiENa said...

wihhiii,tenkiu3 for the tag.. insya'allah, kalo ada masa free, sya buat yea.. hehe

HaninFarshid said...

wani...thanks dear sebab sudi join contest k.nin :) good luck,k...

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

ciEk NiENa :
hehe..okei ciek niena =)

HaninFarshid :
hehe..thank u kak nin..saja sronok2 :)

Google Analytics Alternative