# Day 4 – Your favorite photograph of your best friend.



Chehh!
Nak buat 30 days challenge konon! haha..
sampai hari ketiga saja gigih...
untuk hari keempat dah tak dak posting...ngeng!
Yeah! I'm a rule breaker...=P

OK dis time cerita best friends kat uni la eh...
kalau nak letak gambaq semua best friend jenoh jugak la...hihi
dekat UKM tu kami berempat ni digelar 4 sahabat...
pegi mana pun mesti berempat...
kalau ada terkurang sorang mesti ada yang tanya kenapa tak cukup and dia pegi mana...
*sangat meninggalkan kesan dalam kepala otak*

then sama-sama masuk kelas lambat...
memang semua orang dalam kuliah akan notice bila kami lewat..
sebabnya?
ber empat ok!
masuk dewan kuliah dah macam itik beratur bawak anak jalan...haha
kalau sorang-sorang kot la orang bajet ooo dia ni pegi toilet tadi kot...
tapi kalau dengan weols memang sapa-sapa pun tak boleh tolong kaver!
memang redha ja la masuk berbaris ramai-ramai...
dah tu pulak kalau lewat 5 minit tak pa lah jugak...
ini tak...
lebih kurang lagi 5 minit nak habis waktu kuliah baru terhegehs nak masuk...
lai la li lai tamplom sapa nak masuk dulu..HAHA
motif utama masuk jugak ialah untuk sign kedatangan... 
bila duduk saja kat kerusi dalam dewan tu tiba-tiba lecturer pon cakap macam ni :
"see you guys again next week..." 
masing-masing dah senyum-senyum sambil angkat-angkat kening...
perghh!
otai bukan? HAHA!

kalau part sama-sama ponteng kelas pulak memang takuits gilss pls!
nanti susah la nak mintak tolong kawan-kawan lain tolong sign attendance...
mesti la semua orang tak berani...
nak mampos gila gigih nak tolong tipu sign untuk 4 orang sekaligus?
weols pon tak sampai hati nak mintak orang tolong ;(
memang time tu dalam attendance list teloq ayam la jawabnya...hiks!
#padanmuka#

kesimpulannya banyak la cerita antara 4 sahabat ni...
tapi takleh la reveal banyak-banyak...
shhh! =P



hahaha
zaman kanak-kanak riang!


proses nak buat game ni pon memang mencabar...
at the same time meninggalkan berjuta kenangan untuk kita berempat kan!
teringat kenangan tu and rindu sangat-sangat! 
;-)

tak lupa jugak untuk gorjes-gorjes yang lain...
opsss!
*sengihtutopmulot*
haha


till then...
okbai!




9 comments:

aleen aiden said...

alin dulu ber6.ke surau ke kantin ke padang semua skali jalan.he3

oshinz said...

weh, satu yang belakang tu krisis identiti ke eh? hahaha. nak sangat menyelit kat celah-celah orang gorgeous.. nyampahs! hahaha.

Lan Bingka said...

manis berbaju kurung.. :)

Pinad said...

boleh tak photoshop kasi hilang yg sorang xtau jantina tu?ade bau busuk even dlm gmbr je.hahahaha..*kejam2!*

nuyui a.k.a miss YUI said...

bila tgk ni..teringt cbrn 30 hari yg masih tidak berkesudahn tu..huhu

J.Syazwana said...

part yang masuk kelas lambat semata-mata nak sign attendance tuh memang pernah buat. tak boleh bla. hahaha.

pernah jugak lecturer suruh buat soalan kami pergi makan dekat kare. bila ingat2 balik memang kelakar. hihihi

a little less conversation said...

dulu masa belajar suh lecturer yang tolong sign attendance (huh, nampok benor nipu nye) haha

shazzy :) said...

hehee klaka je bile tgok gamba3 lame mase sekolah ka :)

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

aleen aiden:
hehe..beskan..tapi lama2 tinggal sorang2 jugak :)

oshinz :
hahaha..tett!
amboi kau senah! ekeke

Lan Bingka:
hehe =D

Pinad:
sangat kejam! kahkahkah pinad bagi wani gelak guling2 okeh!

nuyui a.k.a miss YUI:
ni pon nampak gaya mcm tu jugak ja? hahaha *malasss

J.Syazwana :
haha dah tu masing-masing buat muka xbersalah ja kan..hikhik3

a little less conversation :
haha sakann! kalau lecturer sempoi bole la kan :)

shazzy :) :
haha masing-masing muka kanak2 ribena kann.. :D

Google Analytics Alternative