# Day 8 – Your dream wedding.

Cerita kawen-kawen ni wani xberapa nak pandai....Oshinz yang pandai sangat-sangat bab-bab nih....kehkehkeh....pasai dream wedding eh....tak mengimpikan yang hebat-hebat pun....tak payah la sampai nak kawen dalam laut or atas awan ka....kalau bleh nak kawen atas cruise saja cukop la....hiks! =P....Ok2! back to square one....cukup sekadar nak adakan majlis yang sempurna dan berjalan lancar....bab nak grand or tak tu tak taw nak cakap la kan....kadang-kadang manusia ni mana penah puas....nak tambah itu la nak tambah ini la....last-last jadi majlis besaq jugak....but mine nanti tak pasti la kan apa nak jadi....tu pun kalau ada jodoh nak kawen la....kalau tak ada jodoh dengan sapa-sapa membujang la sampai ke tua....HOHO....Yang pastinya tak dak la berangan nak wedding dalam taman ka....wedding dalam hutan ka....wedding di alam fantasi ka....ada tema yang tu...tema yang ni....mana maw cari luit ha? ada hat nak sponsor kalu mak ok jerr! hehe....eh dah la....takmaw la cita kawen-kawen bagai lagi....belajaq pon tak abeh lagi....kalau dah nak kawen nanti i ceta len na uols! lani toksah dok kalut sangat aihh! ;-)


*doa-doakan lah supaya iols dijauhkan daripada menjadi andartu ok! ;-)*





7 comments:

Lan Bingka said...

dah nak kawin la tu.. hiks

oshinz said...

weh toksah nak sebut-sebut sangat pasal andartu eh. doa tu..

Emmet said...

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

aleen aiden said...

alin klo kawen kalau boleh nak sesimple mungkin je.buat style macam retis holywood kawen ajak lingkungan orang yang kecil.wuhuhu

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

Lan Bingka :
haha..belomm la! :D

oshinz :
ok2! shh! * zip mulut...haha

opss! ampun! dah zip mulut mana leh gelak haha sangat..:D

Emmet :
thanks emmet! n thanks 4 dropping by :)

aleen aiden:
simple is better kan..tapi lingkungan yg kecik tu pastikan wani termasuk dalam senarai eh..hehe

nik rosmawati said...

insyaAllah.ade jodoh tu.cuma lambat atau cepat jea kan :)

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

nik rosmawati :
betol betol betol :D

Google Analytics Alternative