botak itu seksi

sexy?
yeahhh bald is sexy!
tak percaya?


see?


hye hensem!


hye mata cantik!
buang subang pls?
bolehh? 
haha


satu masa dulu i was totally insane dengan botak guys...rasa macam depa ni kiut sangat bila botak...tapi tak suka yang botak licin abeh tu...botak chin? lagi la tak suka! hehe...depa kena ada rambut sikit-sikit tu baru sematt!...memang kalau nampak budak botak ja...dari jauh dah senyum-senyum sambil puji-puji dalam hati..

"aduhhh kiut bangatt mamat ni!"
"kalau kawen bleh i konker syampu sorang-sorang!"

*hahaha*

tapi sekarang nih kalau lalu sebelah mana-mana abang botak pon dah tak dak perasaan...

so bai bai abang-abang botak!
=)





15 comments:

say to easy=) said...

haha.trgt bf sy,dulu dia botakkn kepala sebab dia byr nazar tp sumpah first time jumpa gelak guling,now kalau tanya dia nak lagi x botak,dia ckp xnak sebab mcm toyol.hehe

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

say to easy=) :
toyol? hahaha..serik dah dia eh..kalau tak sesuai dengan muka memang serius lawak! =D

oshinz said...

kenapa mesti beckham dengan justin weh? kalau mereka berdua, i pom mau! cube letak dr. jam, mau dak? hehe gelis!

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

oshinz :
hahaha..i p repot kat die weh!
eh jap2..dia licin kot kan? kan da mention kat atas tu takmau..haha..

aleen aiden said...

bagi alin,vin diesel sorang je yg berjaya menjadi seksi dlm kategori mereka2 yg botak.kah3

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

aleen aiden:
haha..kalau dia baca komen aleen ni tah2 nak ajak aleen blakon dalam fast furious 6 trus kottt? ekeke

Miss Mirror a.k.a Sam said...

I pulak masa bujang2 dulu... paling tak suka tengok lelaki yg baru lepas potong rambut.. tapi paling suka lelaki yg rambut dia ada pjg2 sikit kat belakang (zaman tu artis yg style mcm tu Dato' Shah Reza)... nmpk mcm cute sgt.

Outbound Malang said...

hadir sob,nice post.. :)
salam blogger dan sukses selalu..:)

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

Miss Mirror a.k.a Sam:
a'ahh i like him too =)
sepp skitt!


Outbound Malang:
thank you! salam blogger kembali..

ciEk NiENa said...

oh abg botak. hihi. for me, botak tu seksi. hehe.

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

Ciek niena: There you go! Haha..but for me, not anymore..hee

Rtp Farra Arisha said...

hehe, everybody will adore if abang botak itu handsome :D

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

Rtp Farra Arisha:
setuju!!! haha

maCy said...

kalau gemuk dan hitam dan butak? hehe

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

maCy:
sepicheless truih! haha
eh tapi hitam itu menawan...haha =)

Google Analytics Alternative