You are what you are

"Aku buat bek kat dia tapi aku tak dapat apa kot...dok melangut lagu ni ja la sampai ke tua..."

"Hang buat bek tu suma ikhlas ka dak ni?"

"Kadang-kadang aku rasa aku ikhlas...tapi kadang-kadang tu dak...tambah kalau bab duit..."

"Awat lagu tu?"

"Tah la...kalau keluaq sama-sama dia ada ja kata nak keluaq duit sama...tapi as a guy aku rasa gila dayus aku kalau aku tak bayaq...tapi geram gak la asik aku ja nak kena melaboq duit...naya wehh..."

"So hang nak kata hang hero la kalau hang yang buat semua-semua?"

"Hmm...aku cuma nak tunjuk yang aku ni bek ja kat dia...tapi dia macam tak berapa suka ja..."




** Stop being a pretender please...
Be nice to yourself first..
Then only u will attract that special other..**




18 comments:

Taufan Bin Ribut said...

iklas kan lah diri anda sebelum anda diiklaskan..


Entri Terkini :Tips untuk bangun sahur versi #haramjadah

Entri terdahulu :Kad raya vs Postman

Ayuni said...

betul, klau xde duit, ckp xde, at least kte sbg pompuan bleh gi cucuk duit dulu sblm kuar, hikhik....

Lan Bingka said...

kalau yg perempuan beria nak bayar buat apa nak halang, biar je la. nanti lain kali boleh je kita bayar plak..;)

dafFodiLs (",) said...

xpyh nak tunjuk perfect sgt la klu belakang2 duk ngungkit kan...haishhh

oshinz said...

la.. awat jadi lagu tu???!!! jangan ah hipokrit, nanti diri sendri merana..

aleen aiden said...

stuju!!heeee

Amni said...

heemmm... sampai bila nak pretend jadi orang lain kan? lagi senang jadi diri sendiri... hemmm

FANTASTIC PIECES said...
This comment has been removed by a blog administrator.
SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

Taufan Bin Ribut :
a.ah kan..tenkiuu :D

Ayuni :
haha..kan kan :D tapi duit byk jugak nak cucuk..sob sob sob..sebab sempot tu yg kena cucuk selalu..haha

Lan Bingka :
setuju..mesti ada tolak ansur kan :) sama-sama la kan..:D

dafFodiLs (",) :
haishhh tu ah..ha bear in mind! u kalau dah belanja i sila ikhlas ok babe! hahaha

oshinz :
tak taw la u...dia jadi lagu tu pulak...tak mau jadi lagu len...busuk2 jadi la lagu what will i be years from now tu ka..syok skit...hahaha

aleen aiden:
heee..yeayy! angkut geng da skarang..haha :D

Amni :
definitely my dear! :D

saya_arief said...

sy dah jadi nice ni.
nice x?
;p

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

saya_arief :
haha yes u r! :D

Whoopz said...

Treat everyone with
politeness, even those
who are rude to you - not
because they are nice,
but because you are... :)

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

Whoopz:
well said my dear :) thanks for those lovely words :D

say to easy=) said...

wohoho...xpe nnti kite bls blik..haha

ciEk NiENa said...

betul3, cukup la jadi hipokrit.. kalo nak wat baik, mesti ikhlas. HUHU.

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

say to easy=) :
ahhaha..mcm tu ka? no gud la :P

ciEk NiENa :
yupp! setuju..ikhlas paling penting kan :)

*utk raya xsempat da kot..after rya eh? :D

aleen aiden said...

uik,budak nih ilang xapdet lg lame dr alin rupenye...hu3

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

aleen aiden:
taw xpa..haha..on da way nak hapdate nih aleen..idea kurangg meh..hik3

Google Analytics Alternative