beg raya JLO punya gaya! meh tgk!

2STICKY POST ALERT
please scroll down for latest entry but please read this entry first. =)


hye!

Tik tok tik tok dah 5 hari kita berpuasa kan..tak lama lagi dah nak raya..mesti la nak pakaian yang serba baru kan kan...baju baru...kasut baru...beg pon mesti la nak yang baru kan...tambah pulak kalau dapat beg macam Jennifer Lopez dalam The Backup Plan tu...walawehhh! cantik! ada setai! semat! simple! aptudet! dan banyak lagi...hehe...



ha tengok...nice kan?
tak perlu beriya-iya bergaya sampai tak kena gaya..
simple is better! :)

you ols teringin dak nak pakai beg ala-ala JLO tyme raya nanti?
bila lagi nak jadi ala-ala retiss kan..
JLO wannabe la katakan....HAHA!



ohoiii lawonye beg kome JLO oihh! 
berkenan teman nengoknye...
cer khabor kome beli kat mane? 
haha
  :D

tapi kan kalau tak dapat yang sebijik macam beg JLO ni pon xpa...
beg kat bawah ni pon cantik...
lebih kurang macam yang JLO pakai tu kan kan! :D
RM 40 hengget ja u ols..
affordable la kiranya i ols cakap..hehe
*gaya mak jemah* kihkihkih




Product Details
Materials: Light Rattan

Product Measurement
Height: 24cm Width: 40cm

Price
RM 40  <------ see! murah ja kan..
 tak payah nak spend beratoih-ratoih untuk bergaya sakan...
kalau ada sapa-sapa yang berkenan beg ala-ala JLO ni..
feel free to visit our new BLOGSHOP owned by Wani n Oshinz .. 
Haaa kat sana ada jual pelbagai jenis beg..
Insyaallah kalau sempat boleh la pakai untuk raya nanti..
sila-sila!
jangan segan-segan naaa :P





10 comments:

aleen aiden said...

klo jlo,im crazy bout her makeup.ohsem gile!Hu3

cucu umie said...

kalo perempuan boleh lh beli brng2 mcm gitu..hehe

oshinz said...

kalau pakai beg ni ade harapan tak muka jadi macam JLo? tapi kalo tak dapat muka macam die, dapat body macam dia pun jadik ah.. p boh magic sket weh kat beg tu. haha.

dafFodiLs (",) said...

aik bisnes plak kah??bleh dpt free tak??kwn baik..hahaha

erolnukman said...

agak2 laki boleh pakai tak?hehehe

say to easy=) said...

nak bdn jlo..xmao lain..gile ke ape aku nie.ahaha

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

aleen aiden :
agreed my dear! mata dia perkhh! meletups kan :D

cucu umie :
lelaki pon boleh :) belikan untuk gf ka..utk kakak or emak or adik pompuan..hehe

oshinz :
tunggu sattt!
tingg!! haha..p beli cepat weh..ekeke..da boh da magik sana..body dia lawa kan..abeh cerita dia memang lawaaa! titik!

dafFodiLs (",) :
hoitt! mimpi! haha..kawan bek la kena tlg beli n promote..hik3..u cepat beli nnt i kecik hati! haihh *i paksa u ni! LOL

erolnukman:
HAHA..belikan untuk wifey la...sila2 pilih...hehe :D

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

say to easy=) :
haha badan dia memang lawaa:)
tip top! hikhik

Amni said...

amboiii.... hiks... bisnes nampak... hehehehe... cantik dear... tapi ada saiz kecik sket tak? kalau saya pakai macam besar sangat la plak.. huhu

ciEk NiENa said...

ok, sedang mlihat-lihat barangan di sana. tp wani, sempat lagi ke nak wat raya? huhu

Google Analytics Alternative