sila pilih nak jumpsuit or dress or cardigan?


STICKY POST ALERT
please scroll down for latest entry but please read this entry first. =)


Tak salah kan kalau sesekali nak pakai baju cantik-cantik...nampak muda bergaya...tampil dengan gaya yang tersendiri...

Mai mai adik kakak mak long mak ngah mak cik mak jemah...
Mai pilih hat mana berkenan...
Semua segak-segak aih...



cantik bukan?


isn't this dress lovely? 
ohh yess! definitely !=D


segaknyaaa :))


 lawa dan bergaya :D


 nampak sweet saja dress ni...


cardigan pon ada...yang labuh dan yang pendek...pilih mana suka...

apa dia? nak beli kat mana?

Jom pi beli kat FANTASTICPIECES ni...jom lekaihh....

*murah-murah sajaaa*

heee =P





12 comments:

oshinz said...

mai beli mai beli murah murah murah!!!! hehehehe.. weh i nak yang first tu. u kate nak blanje i kan?

Nzyrahun said...

hadoiiiii baru lepas habis kena marah dgn mak sebab pos laju asik datang rumah hahaha

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

oshinz:
haha i kata? bila masa dan ketikanya tu i yg kata? wekk :P

Nzyrahun:
hahaha..xmaw ka tambah koleksi lagi..meh la soping lagi :))

aleen aiden said...

fantasticpieces tu wani ke owner nye?ke mcm mane?hu3

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

aleen aiden :
hihi..a.ah..wani n oshinz...moh ler kome beli sepasang dua..hehe

Mrs. Norrie said...

cantik2...
tapi tak sesuai org gemuk cam sy...

jom singgah entry terbaru hari ini

http://asranorrie.blogspot.com/2011/08/wordless-wednesday-7-biskut-raya-dah.html

mama qis said...

nk tnya,jumpsuit tu mana nk beli??

mama qis said...

nk tnya,jumpsuit tu mana nk beli eh....??

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

Mama qis:
Buat masa ni jumpsuit tu dh xdak sis..huhu
Kalau cardigan or dress ada byk yg baru..feel free to visit http://fantasticpieces.blogspot.com

Anonymous said...

Oh yer ke..sy tgh mencari jumpsuit sb ada dinner bln 12.tema retro..

Btw,sy dh tgk2 blog tu,cntik2 jgk dress dll yg awk jual tu..insyaallah,mana lah tau,sy nk beli nnti... :)

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

oo yaka..insyaallah kalau ada stok nnt wani bgtaw eh..ok if nak beli isi form nnt na=) thank you!

Anonymous said...

Ok..insyaallah.thanx! :)

Google Analytics Alternative