Sesi luahan perasaan..

Salam..

Ikot hati nak luahkan semua rasa yang ada sekarang..
Mcm2 rasa..
Mcm2 nak cakap..
Rasa tu pon mcm nak keluaq tak sabaq2..
Hishh..
Susahnya...
Tapi..
Mcm mana nak mula..
Apa nak habaq?
Bila nak ok?
Aiyarkk..
Manyaknya persoalan...

For now i need someone to sit beside me and dengar segala mcm yang akan i bebelkan..huhu
So harus la si dia tu tahan telinga kan..
Kang telinga pon jadik kembang n nanah ja dengar luahan hati ini ha..
Sapa sanggop?
toloooonnggg la!

Emm..
Semua orang ada masalah kan..dugaan semua itu...nak lari dari masalah pon xboleh..
Nak pikir satu2 pon tak terpikir..wahhhh...S.T.R.E.S.S gitu!

Sebenarnya kan..
saya nak _ e _ _ e _ _ i _ e _ _ a
haaa...itu la nak diluahkan tuu...
hishh..
xsabarnya nak tunggu bulan Ogos..huhu

kenapa?

bukan sebab merdeka howkeh!
bukan sebab birthday member or sedara mara eh..
tapi ada sebab lain yang lagi penting..


**nnt la saya pikir sendiri..sob3

8 comments:

DiNa-DiaNa said...

sweet...

tension2..tapi buat semua org bc entry ni wujudkan tanda tanya dozen-dozen...

hehehhe...

take a good care ok..

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

i got it. berhenti kerja!!! me too, me too.... i follow u. hahaha..

syafawani said...

dina-diana:
hehe..tq ya..u too ok..dun b notty:)

oshinz:
hamboi3..yakinnya kamu??hahaha

Mr.P said...

what ever u wanna do..
u have my full support :)

aleen adela akoo ^_* said...

chillax k.hope everythg will b fine 4 u. ;)

syafawani said...
This comment has been removed by the author.
Lovely Bella said...

hhehehe luahkn jerk pade yg sudi.. salam singgah.. nice blog.. sudah follow kamu!

syafawani said...

bella:
iya2..betul tuh..hehe..sapa sudi sila angkat tgn..hik3..masyehh ya sebab sudi folo..suka3!

Google Analytics Alternative