semalam n semalam punya hal



hye all..

fyi, dua hari berturut-turut (Jumaat n Sabtu) wani + oshinz ke PWTC untuk career fair anjuran KPT tu...berduyun gak ah graduan2 yang ke sana..pergghhh..penat siott..dah la kitorg ke sana untuk mengutip data kajian dari employer2 yang terlibat..niat yang sebetulnya bukan nak mencari kerja..tp ada jugak la ura2 nak try cari..hak3..emm mcm2 jenis syarikat ada di sana...yang kitorg ni dok bertungkus lumus la nak approach encik2 manager or human resource team kat setiap booth..bukan untuk ngorat ye..sila maklum..hehe..

sebenaqnya nak suh depa tu jawab questionnaire..mak aihhh..bapak la susah..hishh..tp disebabkan keprofesionalan kami berdua..mesti la dorg mawww jawab..haha..puass la dok senyum n kelip2 mata..keh3..n xbole naik angin ye kwn2..walaopon dorg xmo jawab..kene pujok elok2 sampai dorg nak..ishk sangat cool di situ..haha..

tp ada jugak yang sangat supportive..tabik spring la guys!..dah tu plak..mcm2 org la yang kami jumpa..artis? noraniza idris..bukan artis?abg hensem pelancongan..suma ada..hek3..n tak lupa jugak..wani jumpa my fren wawa..hoho..hepi sangat...sangat kebetulan okeh! biasa la kalu plan je salu xjadik..kalu xplan kan dah jumpa..hehe..

ada jugak jumpa budak2 matrik dulu..dak2 ukm skarang..pastu jumpa migut..bukan azmi yang ada janggut ya..opss..ahaha..then borak2 ngan wawa..dia cakap kawan kitorg sorg tu..dak moon tu da nak bertunang..perhhh..agak cepat la sebab xsampai setahun kenal dah nak bertunang..terkejut gak..huhu..tp tetap hepi utk dia..then petang tu tetiba moon ym n sembang punya sembang betollah dia nak bertunang 29 hb nih..siap nerbes sakan dah..haha..temanya purple n putih..tp kawennya lambat g kot...ikat je dulu..ohh gituu..:) xpe2..i sokong..hehe..

balik je dari PWTC..terbongkang la kejap..penat gila wehh..badan suma sengal2..ati pon sengal gak..bole?huhu.. tp alhamdulillah..syukur..dapat jugak kutip almost 200 data..tp pasni dok pk nak kena key in la plak..adeh deh dehh..sabo aje ler..hihi..

haa..n wani jugak sebenarnya nak ucapkan "SELAMAT HARI GURU" kepada  kawan2 lain yang menjadi cekgu cekgi tu ha..hehe..xlupa gak untuk cekgu2 wani kat skolah dulu..lap u ols suma! :-)

4 comments:

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

kepenatan memang tak dapat dihitung ngan jari beb.. sengih memang dah tahap kerang busuk dah. tapi dok pk dalam otak takut bos marah ke bising ke.. tu yang sanggup tebalkan muke gak la kan. nseb baik nak jawab, kalo tak memang nak kena ah memasing.

dafFodiLs (",) said...

laa ksian sama sahabat2ku,dr dulu sampai skrg still xhabis2 dengan questinnairenya..hehe..

[z@ck] said...

edar questionnaire?
hehehe..
syabas bethiii

ely said...

jap...jap...
akak nak membayangkan minah 2 orang ni tersengih macam kerang busuk....
kesian kesian...
jap jap nak ketawa macam setan...
hahahahahahahhaa.....
hahahahahahahhaha30x

Google Analytics Alternative