awak syg wani x?

Hye..

mm..tetiba rasa sunyi plak..
tangan pon gatal nak menaip entry...
ekceli agak curious dengan sesuatu la..mcm tajuk kat atas nun..
nakkk sangat taw sejauh mana kebenaran atau jawapan kepada soklan tu..
xpuas ati betol taw..

emm..

wani rasa wani selalu pertahankan awak..
tp awak??

ada orang cakap awak xhensem n xcantik..
tp wani tetap cakap awak hensem n cantik..dua2

ada orang cakap awak x up 2 date langsung..
tp wani tetap cakap awak ok..segalanya bagiku..chewwahh..

ada orang cakap awak lembab..
tp wani tetap cakap awak xlembab..

ada orang cakap awak gelap..
tp wani tetap cakap wani memg suka kalu gelap2..

ada orang cakap dia xsuka or benci awak..
tp wani xheran orang tu suka awak ke x..yg pasti wani suka..

ada orang cakap awak kurus sangat or sempit skit..
tp wani rasa xde la kurus sangat..still ok..

ada orang yang ckp kalau dah syg susah nak lupakan..
wani setuju sangat..

ada orang cakap dia syg awak..
wani marah!! ada ka?hik3



ha tgk!
wani salu pertahankan awak..
wani nak share semua benda dengan awak..
wani sayang awak..
awak syg wani x?



*silent


awak...awak syg wani ke x?~~



*diam



awak dengar x ni?awak syg wani ke x??



*senyap




hmmm....












































































kalau la belog ni bleh berkata-kata...



haha..
aiyoo..belog mana bleh jawab daa..
ish3..
tp teringin nak taw..blog syg tuan punya belog x eh?
kih3..
salu sangat tbaca yg tuan blog syg blog mereka bagai nak rak..
tp blog tu syg ke tuannya??
hik3...

adehhh..dah3..
karut dah nih..
hehe..saja nak menghiburkan hati..:)


sekian~
daaaa~

4 comments:

merahitujambu said...

sy syg wani..ekekek..sibuk je sy ni

syafawani said...

merahitujambu:
haha..masehhh3...suara latar belog wani eh..hik4

kOkO cokeLaT said...

saya sayang wani~~
wani sayang saya???
hahaha~~~

syafawani said...

koko:
hahaha..wani pon sayang koko jugak~~

Google Analytics Alternative