apa erti kawan

tak ada apa yang mampu menggantikan nilai sebuah persahabatan....
dayuslah seorang kawan jika sanggup melihat rakan yang dikasihi  berada di dalam kesusahan....
tanpa menjanjikan kemewahan diri ini terpanggil untuk membantu....
 namun hanya sekadar yang termampu....
tiada balasan yang diharapkan....
cukuplah hanya dengan doamu untukku yang tiada pengakhiran....

7 comments:

dafFodiLs (",) said...

ehem2..i know it longggggg ago...luv u babe =)

oshinz said...

tolong!! tolong!! tolong.. (echo macam dalam cerita ijam non yankee). hahaha.

ok bai..

sempat lagi ke update? pergi tolong ur mom cuci pinggan mop lantai lagi bagus lah nyah..

ok ni betul-betul babai!!

Fifi Rahmat said...

u suke warna purple jgk? tetiba kluar topik entri. haha

Lan Bingka said...

datang tolong baca entri.. ;)

gadisBunga said...

just be there pun dah helps a lot dah. :)

soalan awak kat GB dah terjawab di sini.

http://www.gadisbunga.com/2012/03/part-3-menjawab-soalan-azam-queen.html

Rtp Farra Arisha said...

jadilah kawan yang boleh ditemani ke mana saja serta bersahabat sejati buat selamanya. :) that's good enough..

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

dafFodiLs (",):
lonngggg ago? hee..love u too babe! muah3

oshinz:
bahaha..part aritu da tolong..tunggu balik lagi next week i jadik bibik semula =D ok babai!

Fifi Rahmat :
haha..yupp! suka..u pon suka purple ka fie? yeayy! gimme 5!

Lan Bingka :
tolong la klik iklan tu skali lan..haha..neway thanks!

gadisBunga :
true! sentiasa ada di sisi kawan tu pon dah cukup utk membantu kuatkan semangat dia kan GB =)
*terjah jawapan GB skaranggg!

Rtp Farra Arisha:
setuju dear!! hehe..moral support tu kadang-kadang lagi baik daripada wang ringgit right? :D

Google Analytics Alternative