maneh melecaih..

Mesti semua orang dah sedia maklum kan apa benda kat bawah ni...
Macarons ni kalau tengokkan kaler memang menarik laaa..
Tapi kalau dah masuk mulut memang kerut-kerut muka...
Sebabnya?
Tak tahan dengan rasa dia yang terrrrlalu maneh tu...
Nak kunyah pon muka dah macam senget sana sini...
My advice untuk penggemar macarons ni...
Kalau boleh tak yah makan selalu kot... 
Ngilu gigi abeh suma aih...
hehe



Blueberry, Vanilla, Peanut, Strawberry and Chocolate

Ada banyak flavour...
Tapi wani tak berapa nak buleh telan sangat sebab semuanya too sweet! 
Believe me..too sweet ok my dear semua!

Which one paling i suka?
My answer would be NONE...
haha
 
Mungkin orang yang suka makanan manis depa suka la bendalah ni kot...
But not me ofkos.. =)



5 comments:

ciEk NiENa said...

owh, macaron.. teringin nak rasa.. manis sangat eh wani.. huhu.. aritu tengok, mahal sgt harganya.. huhu..

oshinz said...

nasib baik makan tak tanggal gigi.. kalau tak camne nak wat weh?

cucu umie said...

ayie xmakan pon lg macarons..hehehe

Teacher Koko said...

melecaihh na manihh diaa...

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

ciEk NiENa:
pada wani memang manis sgt la..hehe
tapi taste masing2 kan..ada ramai ja org suka mkn macarons ni :)

oshinz:
kunyah pakai gusi la time tu weh..nap ngap! hahaha

cucu umie :
u shud try tapi bukan utk dimakan selalu mcm biskut famous amos n lain2 la..hehe

Teacher Koko :
sangat kan cicer..cek xbrapa bekenan..hehe

Google Analytics Alternative