inai di jari =)



nak dekat hujung tahun ni mesti ramai yang nak start berinai kannn =D
tyme² cenggini henna maker la yang paling sebok and masyuk...
tempahan sana sini...
$$$$$ 
⓿⏝⓿
*dan² feeling nak p contiang inai kat tangan orang..haha*

to be frank i dont really like lukis² inai dekat tangan...
tapi suka tengok inai dengan corak yang simple kat tangan orang...
lagi suka kalau inai tu pekat...
means inai tu tak jadi warna oren laa... :-)

hmm..
memandangkan tengah sengkek sekarang...
nak buat bisnes inai la pulak...
ada sapa-sapa nak tempah dak? 
lai..lai...lai...
haha..

●‿●


10 comments:

ciEk NiENa said...

owh, sya suka pakai inai.. terasa cam perempuan melayu terakhir u.. hehehe..

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

ciEk NiENa:
hehe..wahh gitu! inai coklat cam wani tu suka tak? wani tak suka yang oren..hihi

ini q i L L said...

suke inai buat tatoo. ;p

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

ini q i L L:
hehe..pakai inai yg tube tu kan =D

oshinz said...

amboi... u nak p lukis mata kat tangan orang ke weh?

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

oshinz:
ahahaha..
u memang da bomb la weyh!
i kan memng suka lukis kening n mata ja kat mana2 pon!
tu pon sebelah mata ja..keh3

Meitzeu said...

hehe :) I like Inai and I do it once during my college years by an Indian!

Meitzeu
http://www.facebook.com/meitzeupage

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

Meitzeu:
really? hehe..it must be awesome right?

sherotpetot said...

Slm sis. Nak tny inai yang colour coklat macam dalam gambar tu inai apa ya

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

sherotpetot :

Slm dear..tu noraini henna..yg dalam packet serbuk tu..kena bancuh..kalau nak try cari kat mydin or kedai2 india okay =)

Google Analytics Alternative