kelam kelibut

Salam..
Pagi2 time orang semangat nak balik kampong jugak la pakcik teksi nak buat hal..bus pukul 9pg tp 8.50 stil terpacak dekat bilik..kalau test darah tinggi mesti tak dapat bacaan sebab terlebih dari bacaan yg dok ada..grr! Hal teksi dah janji tp tak mai sepasai..yang teksi len orang kol tak jawab..kol kaunter bus dia kata xleh tggu..yang talipon pon time2 mcm ni la nak terpadam bagai..sapa xstress bukan? Memang menyampah! Tapi apa pon..skang bus da jalan..babai! *lambai2 tgn* Doakan perjalanan ni selamat okei :D
Published with Blogger-droid v1.7.4

14 comments:

Lan Bingka said...

sayonara! :)
semoga selamat tiba..

Amni said...

take care dear...=)

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

Lan: hehe tq! Da sampai dq..alhamdulillah :)

Amni: hehe tq my dear! Big hug! :)

oshinz said...

hahahaha.. nasib baik sempat. kalo tak mesti kena bebel sama ur mom. pasni kena get ready pukul 7 ye kalo nak blek kampung. ehehe.

erolnukman said...

ehem2...Salam ramadhan & selamat berpuasa cik wani..=)

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

Oshinz:
haha budak degil memang mcm ni..padan muka..mak suh siap koi 7 xmaw dengaq kata kan..haha..u sila tggu i balik naa :D sila jgn terkejut dgn kjutan :D

Erolnukman:
tq! Salam ramadhan jugak encik erolnukman..nak duit raya?wink2

aleen aiden said...

xpe,asal dapat balik.dah sampai rase macam sorga kan?hi3

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

Aleen:
Taw xpa...heaven sungguh..hihi..nk balik lagi nnt..xkira :)

Rtp Farra Arisha said...

byk betul kan halangannya? nevermind, as long as sis sampai ke destinasi yg sebenarnya. tc then :)

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

Rtp Farra Arisha:
hehe thanks dear :D u too tc k :)

si para para said...

balik ke mana ni cik wani..

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

si para para:
balik kulim, kedah en si para para..hehe..but now da sampai bangi balik..xsyok ;(

saya_arief said...

haha..memang tension habes la kalo jadik cam gini.
:D

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

saya_arief :
haha taw xpa..boleh migrain! :D ngeh3

Google Analytics Alternative