terima kasih CINTA !


Salam..hye!

Khamis malam baru² ni wani p tgk teater yang dipentaskan kat Istana Budaya..b4 pukul 6 dah sampai IB..gigih kan! huhu..bukan apa..sebab nak collect tiket..counter tutup pukul 6 kalu xsilap..so lepak2 makan sampai la pukul 8.30..then da masuk hall ja..siap² duduk dekat seat masing²..tiba² kan nampak ada satu mamat ni lalu n duduk depan wani..*kelip² mata..pengsan sat*..nak taw knapa? hepi sebab tu Khairul Hazwan dari Candidsyndrome (CST)..haha..mcm nak p sua muka tny dia..xmaw ka amik gambaq wani? ekeke...n beliau jugak ada review skit pasal teater ni kat FB..n ada gambaq skit..serius cantik! *gambaq ni cantik* gud job brader kacuk =)  *kawan2..sila p tgk cepat!!

Teater ni pada wani not bad la sebenaqnya..tacing jugak..mcm filem CINTA tu..wani memang suka tgk muvie ni..sebab tu semangat p tgk teater pulak..:) Frankly speaking..i cried..whoaaa..(shhh...what a damn bold confession! haha..*blushing!) Part Deja ngn Anding..Part Norish ngn Tony..n bila dengar suara Latiff Ibrahim nyanyi..mak aih..tacing abeh kott..cayaq! haha..suara dia best..Norish cantik..Nadia pon nyanyi best jugak..Safura nampak cool saja..Shajiri pon ok..Diddy sweet..Lagu suma best2..kira suma ok² ja la pada wani (jenoh nak senarai) ;-) byk komen satg cuba suh p blakon tgk? kosong hall tu xdak org nak mai tgk..sahih dah! haha =D


tuan tanah mesti kena ada =)


anak sedara lagi besaq dari mak sedara..=)



kak zana..wani..kak su


auww..i xsempat nak posing cenggini pon taw..hehe


feeling2 model ka myan? kasut tu sila kasik up 3 inci lagi okei..hehe =)
dua beranak ni xleh kata apa dah =)


haha..dah kata xbuleh amik gambaq..tp ketegaq jugak! sorry! keh3


kami + deja moss


kami + leya



So..untuk sesiapa yang free tu..boleh la p tgk teater ni sendiri kalau nak..sampai 6hb Mac 2011 nnt kalau xsilap..Mungkin ada yang akan kata teater ni best or biasa ja..n mungkin ada yang akan kata xbest..masing2 nilai sendiri la ok =) xpandai la nak kritik or review benda2 camni..wani reti tgk ja..kalau tersilap kata tu..mintak ampun siap2 ok =)

 -till then-
 enjoy ur life to the fullest!


10 comments:

Amni said...

nak sangat tengok cerita ni.. tapi mirul nak balik kuching.. jadi amni tak dapat la nak terbang ke kl.. huuhu....

Whoopz said...

x pernah tgk teater.. 1 hari nanti kot..

Izad Hamid said...

woah.
teater. nice~!

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

Amni:
huhu..xpa2..xdak rezeki nak tgk..mana taw nnt ada pementasan kedua ka..amni p ok? hehe

Whoopz:
xpa..satu hari nnt bleh try kan..=)

Izad Hamid:
nice jugak la ;-)

Zuewairy said...

wowowowow! bestnya:)

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

CS dengan CST lain la dear. jeles okeh. sape mao pegi belanje i plak ni.

aleen aiden said...

teringin nak tengok teater...huhuh

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

Zuewairy :
jom3..tgk lat the kampung boy plak..hehe

0sh!Nz d' sen0r!ta :
oo okeh..haha..salah eh..ampun2! weh lat the kampung boy plak jom??

aleen aiden:
hehe..xpa..nnt bila2 aleen try la k? =)

saya_arief said...

wah2..
bergamba ngan artis. ;D

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

saya_arief:
hehe..kebetulan ja tu arief..=)

Google Analytics Alternative