lanun obor-obor..

Salam..

 ishk..mood skarang masih untuk berjimba..
bukan nak wat keja..haha
 sila layankan saja ya!

bila cerita bab obor-obor mesti teringat sengatan dia yg xleh blah..
perghh..kalu terkena memang teruk la..
ubatnya apa?
air kencing manusia..serius weh!
so kalau ada kawan-kawan anda terkena sengatan tyme tengah syok2 mandi pantai..
 jgn cakap banyak..sila kasik U.B.A.T. kat dia cepat2 k..haha
tp pandai2 la nak wat cemana kan..
 jgn sampai termakan pelempang sudeyh..hik3

 salah satu kes pasal teruknya sengatan obor-obor..
bleh la tengok kat sini..

tp..ekceli ada jugak kebaikan dia..
obor-obor sebenarnya boleh mengubati penyakit tut...! hehe..
sila bela obor-obor sikalang! =)
haa..sapa nak taw baca sendiri la kat sini eh~ :p

satu lagi..
ada sapa2 pernah tengok lanun obor-obor tak?
bukan senang oohhh nak tgk lanun yang macam tu muncul kat Malaysia nih..haha..
meh2..sila tgk ye kawan2..muahaha..




sorang lanun tutup mulut..ni versi lanun pemalu..tlggg lah!..kah3
yg sorang lagi lanun tutup mata..universal punyaa:)
yang tengah2 tu obor2 pon xberani dekat..
sebab dia pakai warna merah mak ngah.. garang weh!
kui3..ampun ya kakak..haha


(◕‿◕)

-babai- 




9 comments:

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

haha. i mmg pemalu sejak azali okeh.. choooiiiiii!

aleen aiden said...

2 je aku nak tanye?ko pnah kene sengat ngan obor2?bia betik.huhh
1 lg,ubat die aer kencing org?arghh!!mcm xley terima.hu3

elymzz said...

hahahaahaaa.....lawak betul lah wani ni....hahahaa...lanun obor obor versi manusia ek....hahahaa

elymzz said...

hahahahaa..lanun obor obor tutup mulut tu pemalu ke...hahahaha...macam tak cayok je...

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

oshinz:
ehhh tlg skittt!
yakss..haha..
peghasan ok!

aleen:
eh wani xpenah kena..huhu
tp penah tgk ada mat saleh sorg tu kena kat penang dulu..
sian gila..takot..

elymzz:
haha..kak ely sila jgn tertipu eh dengan lanun yang pemalu tuh..memang xla! hik3

☂ in+an Jun$u ☂ said...

dh lama xjenguk cni.makin lawa blog..hehe.

hr tu byk kali access blog ni,tp asek malware detected je tu yg xbrani klik.nasib baik dh ok.weeehuuu~

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

☂ in+an Jun$u ☂:
hehe..maceh:)
la yeke..da la ada 20 spam aritu..dem sungguh..:(
ishk tercemar sekejap my belog..huhu
but now da ok bleh jenguk wani kt sini salu ya:)

[z@ck] said...

whoaaa..cantik obor2 =)

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

z@ck:
hehe..obor2 ja ka? lanun xok?kah3..ehehe..lawak saja:)

Google Analytics Alternative