sharing is..what?




hye..

sometimes I keep on thinking..
betol ke 'sharing' would always contribute kpd perkataan 'caring'?
"sharing is caring"
hmm..yeke?
ini specifically merujuk kepada physical things only ok..
bukan hal share masalah ke ape eh..ehe

kdg2 yes..
kdg2 nope..

semua benda boleh share ke?
*not all maybe..

semua org boleh dipercayai ka yg nak share segala barangan kita tu?
*ihik..ada ja jugak yg salu dapat tikaman dari belakang..barang pon dikebas..

kita slalunya akan share dengan family members..
kawan2 rapat..
kalu dengan diorg ni ape2 aje..
sila2..hehe

kalau yg baru kenal or xkenal sangat tu..
somehow mesti ada rasa xsuka nak share2 nih..
rite?
tambah plak kalau yg mcm melebih2 nakkan our stuffs..
mcm brg tu ohhh..dia yg punyaa...
erkk..
x comfortable at all..
kalau lelama dah rapat tu maybe la dah xkisah..
org Kedah kata dah mangli..hihi

im thinking of something that can replace the word 'caring' in that phrase..
i want changes!
aha..
coz sometimes i think kalau nak share something kena ikhlas..
kalu xikhlas tu mesti rasa mcm..
ha ko nak sangat..
hambekkk la..hehe
gitu la gayenye..aha..

neway apa agaknya perkataan yg sesuwai eh?








2 comments:

Mr.P said...

sharing is....boring?
(nak jugak ada rhyme di situ.hehe)

syafawani said...

huhu..boleh la jugak:) ada g?

Google Analytics Alternative