Sapa tiru sapa?




Salam semua..

Ini entri terkejut..huhu
Nak taw napa?
Ok..sila baca sampai abeh ya..
Tadi..
Dok tengah blogwalking..blogcrawling..bloghopping..etc..
Tetiba..!
Jumpa ada satu belog nih..



Perghhh..
Terkejut akak nyah! hoho..choiii~
Seb bek masih dapat dikawal..
Cuba hangpa tengok betoi2..
Awat tajuk belog bleh sama?
Sebijik!
Cara tulis ja len sikit..
Tab sebelah kiri tu cek punya belog..yang ada arrow tu..
Tab kanan yang ada kilat tu org tu punya belog..letak kilat sebab terkezzuutt eden..haa..

Sapa tiru sapa?
Ka suratan atau kebetulan nih?
Ishk tapi dalam banyak2 ayat ka perkataan ka..
Buleh sama noh??
Heran sungguh..
Otak kembaq ka apa nih?
Sorang Kedah sorg Sabah..
Pemikiran buleh sama ka?

* mungkin

Tapi masih pelik lagi aaa..
Xpuas ati pon ada gak..huhu
Bukan la nak kata xpuas ati kat empunya belog ituuu..
Tp musykil skit..huhu


Tapi xpa la..
Nak wat cemana kan kalu dah nak sama..
Tp InsyaAllah..
Wani akan pastikan belog kesayanganku ini akan membuat anjakan paradigma skit..haha
Tunggu laaa..
Time free sikit nnt..
Cek nak buat kerja skit ngan my bebi ni..
Xmo la kalu sama..
Kalu kembaq ka kawan bek ka xpa gak..
Xpa2..
Cek akan berusaha gigih..



p/s: bab belog gigih noh..kalu bab esemen..hampeh! haha..emm mood masih swing2 sebab sakit~


Tunggu na~




11 comments:

Shafika Syuhada Rosli said...

copy is right ! u juz disable right click darla, but people still can ctrl-c

http://shafikasyuhada.blogspot.com/2010/02/halang-manusia-lain-copy-karya-anda.html

rhapsody LiN said...

i pon x suka org copy2 i. pernah gk terjumpa blog my friend. nmpk sgt lah basically dia tiru my blog. trus tukaq konsep baru. huhu

joe@azamaju said...

salam tuan blog..la kes macam ni pun ada jugak kaa...
nak pinjam ilmu sikit..kalau buleh la? mcmana cara kalau x mau bagi orang copy benda2 dalam blog..nak tau jugak la..
makasih..

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

uish.. ni edisi terjah opocot omak kau ni. i loooiikkkeee~~ ahaha. weh.. ape kes boleh ade same name ni? tak mo ah share. u cepat cari name lain.

~ a for ana ~ said...

uishhhh....u femes sgt la 2 kot! huhu....

miss lolly a.k.a luvfareda said...

hoho.

die cemburu kot yangggg.

Amni said...

erk? nape dia nak buat macam tu? hum.. mungkin secara kebetulan kot... aiyak! de pulak boleh sama kan...p la saja2 nata komen kat situ... hihi

syafawani said...

shafika syuhada rosli:
a.ah..tq..tengah nak manggodeh2 belog nih..huhuh

rhapsody Lin:
oho..not gud kan kalu cenggitu..kopi2 plak..buat la teh plak..aha

joe:
salam..
ha try nengok kat sini..hehe

http://c33ram00n.blogspot.com/2009/02/tutorial-disable-rightclick.html


oshinz:
opocot meletop!haha..iye2..i tengah gigih la nih..u sabor eh..satu anjakan paradigma mungkin berlaku..tp bila tataw..haha..xjanji

a for ana:
femes?aha..xde maknenye..mungkin TERsama kot..tp cam pelik ait..ishk3

mis lolly:
hehe..ngak tawu la kan..redha je la..buleh?haha

syafawani said...

amni:
hehe..xpe2..nnt kite tukar baru eh?dalam proses nih..dah xsehat plak..tggu kejap tyme2 free assignment kurang ke..eh ade ke tyme esemen kurang???muahaha

Amni said...

heee... assigment boleh kurang ke? lalala.... wani dapat award dari blog saya. Jum amik...=)

in+an Jun$u said...

heheh..teringat kejadian yg sama menimpa diriku ini.ececehhh!dulu nama bloggie eden 'Ceritera Seorang Gadis'.Then 1 day eden jenjalan kat blog2 org,tetibe ada lak budak ni pn pakai title blog yg sebijik cam eden.

I was like..'demmit!'.haha..

Adehhh...trus eden tuka jo namo blog eden tuh.xkuaso den nk taruk namo samo.kang dikato kito ni tiru dio pulok.pdhl xtau sapo tiru sapo sobona eh..

Google Analytics Alternative