kecil hati..

Salam..
mm..kalu cerita pasal kecil hati ni..
its very painful kan..makan dalam ohh..
bohong la kalau xpenah rasa..huhu
kdg2 sebab benda kecik pon boleh terasa..-or kecik hati-
thats normal k..
tambah2 girls nih..ehe
cepat nak sentap..eh tp guys pon cepat sentap meh..hehe
erm kdg2 betul jugak kalau pompuan nih nk kecil hati..
kdg2 lelaki ni x alert kot..but not all lelaki k..
amik mudah semua benda..huhu
kalau yang xmcm tu bagus la..
tp ada jugak yg kalau da cakap something..then lupa mcm tu ja..
haruslah makwenya tersentap..ehe..terr okeh~
hmm kalau dpt makwe yang straight 2 da point xpa jugak..kalu dpt yg x..
alamatnya..
abeh la hati dia makin kecik..dia dok mkn sorg2..cian..ngeh3

mm tp ni bukanlah fakta or apa2..hee
sj ja..
ada yg xstuju ka?adoih..ok2 bole komen kalu xsuka..huhu

da~

14 comments:

cik EPAL said...

semua penah kck ati :)

syafawani said...

wani:cik epal
btol tu~
semua org penah kan..huhu
sedey kalu kena..sob3

aieOreo said...

betoi3..hu.bukan la nak banding ke,petikai ke ape,tapi kadang2 ada orang jenis xreti nak cakap apa yang dia rasa jadi dia buat suka ati beliau je selagi dia rasa puas ati..dan yang kemudian jadi kecik ati ialah orang2 sekeliling..payah jugak kan gitu..hu

aieOreo said...
This comment has been removed by the author.
aieOreo said...

betoi3..hu.bukan la nak banding ke,petikai ke ape,tapi kadang2 ada orang jenis xreti nak cakap apa yang dia rasa jadi dia buat suka ati beliau je selagi dia rasa puas ati..dan yang kemudian jadi kecik ati ialah orang2 sekeliling..payah jugak kan gitu..hu

syafawani said...

wani:aieoreo
haaa..tq dear dengan komen anda..hehe
siap ada 3 lg..tu menunjukkan betapa bersetujunya cik aieoreo..hik3..:)

Merg@s_Tua said...

apsal entri ni cam siyes je?huhu..

aieOreo said...

eh..hehe.sori la ye cik wani..tenet kat bilik gune hotspot.paham2 ajela ye..kuang3..XD

anaklaut said...

salam....wani,

sebagai manusia biasa..pasti penah merasa 'terasa hati". dalam bergurau senda pun kadang boleh berlaku..

syafawani said...

wani:aieoreo
ehh xpe2..wani lagi suka ..hehehe..
wat ja salu pon xpa..hee

wani:mergas tua
huhu..siyes jugak la awk:)

wani:anaklaut
betul tu kan anaklaut..
kadang2 kita xsedar pon tersakitkan hati org walaupun just gurau2 kan..

Zain Al-Bidin a.k.a JeN said...
This comment has been removed by the author.
Zain Al-Bidin a.k.a JeN said...

laki rules!!! yeah....haha

xde la, no one is perfect...ade baik n buruk..yg baik kita kenang n hargai, yg buruk jgn dsimpan lam ati...

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

eh.. tapi ade je lelaki pun same suke sentap.
susah woh..

syafawani said...

wani:jen
yessza..yang elok diingati..
yang xelok dilupai..

wani:oshinz
a.ah..susah.ohhh..kalu dah namanya sentap tu masalah la..haha

Google Analytics Alternative