referee badminton =D

Tiap-tiap hari Rabu Abah main badminton...
Dis time Mak ajak pi tengok sebab dah lama tak tengok...
Semangat kan my Abah bawak pom pom girl dia segala...
Penyuntik semangat gituuu!
*sebbaek banyak game menang* 
HAHA...


Abah : Yaa..perlawanan bermula...0-0

Shuttle tu terbang kesana kemari...ke kanan ke kiri...

Abah : Wahhh...terbabas nampaknya! 0-1

Pukulan dimulakan lagi oleh pihak lawan..

Abah : Alamakk! Shuttle tergolek terpelanting...1-1

Perlawanan diteruskan...

Abah : Tersilap langkah...Mata bertambah...sila lebih tabah!

Pertandingan menjadi semakin sengit...

Abah : Pukulan serong ke tepi...apa ni tak menjadi?  12-10

Sampai ke hujung perlawanan...

Abah : Tu diaaa...tersungkoq dahh kawan kita...piwwiiittt!! 20-19



hahaha..
tu pengulas sukan cum referee ka macam mana tu Abah?
penat angah gelak taww! =D

8 comments:

oshinz said...

kalo ade cum ni mesti kena minta bayaran lebih ni. hahaha. boleh share same itu pompom girl. ye tak?

erolnukman said...

hehehe...bagus ref ni..siap dgn ulasan.lagi tak bleh tahan, 'sila lebih tabah' tu.ayat pmbakar smngat! kahkahkahkah!

ciEk NiENa said...

hehe.. yg paling tak tahan, tu diaa.. tersungkoq dah kawan kita.. siap ada piwwitt lagi.. hehe..

a little less conversation said...

Boleh da nk replace hasbullah awang..kah3

aleen aiden said...

bab tersungkoq xtahan tu.ha3

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

oshinz :
tepat sekalikk! pom pom girl la kena bayaq mahai..penat goyang..hahaha

erolnukman :
haha taw xpa..bukan setakat lemak ja kena bakaq..semangat pon perlu..tu yg keluaq segala ayat2 sedemikian rupa tuh..hehe

ciEk NiENa:
hehe terjelepuk punya pasai la tuh...ekeke...

a little less conversation:
bolehhh! haha semangat suka SEA agaknya tu :P

aleen aiden :
haha..tu ah..wani kat situ dah berdekah gelak..tunggu nak guling-guling dalam court ja..keh3

merahitujambu said...

terima kasih awk bg link...terima kasih singgah blog sy..=_=

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

merahitujambu :
thanks for dropping by jugak dear :)

Google Analytics Alternative