awek high class

Perghh...It hurts mann!

Entah kenapa tiba-tiba sekarang ni asik nak sentap...
Tak kena sikit ja mula lah nak terasa bagai...pftttt!
Some people tak suka and they said it sounds pathethic...*ok fine ;-(
Selagi boleh control perasaan marah or kecik hati or geram tu i coba...
Tapiiii....kalau dah tak boleh...tolong jangan tanya kenapa...
*geram gils dah lettew*

Tak taw la kenapa i rasa kecik hati bila ada org cakap i ni awek high class saja dengan cara yang cukup sinis..huhu
emm...not to copy them here la kan...no point pon...

"like seriously??"
"am i that type of person??" 

Ka I yang tak paham nada gurauan orang or what i dunno...
 Tapi kalau nak bergurau pun ada caranya i guess...
Please don't simply judge others macam tu saja ok *sambil petik jari

Ohh!
Get to know me dulu baru cakap please!
Jangan sebab nak marah or tak puas hati pasal benda yang tak pasti...
Hati orang dilukai =)

 Some people maybe tak kisah orang cakap dia macam tu but in my case..it hurts me a lot!
I ulang sekali lagi...it hurts me.titik.
Cara tu tak kena maybe..

Hmm..tapi mungkin jugak sebab hormon i sedikit terganggu sekarang so agak terasa dengan statement tu..
What to do kan =.=

"hishh teruk sangat ka aku ni ha?"
"awat selama ni aku nak yang hebat-hebat saja ka?"
"benda-benda hat yang cokia-cokia tak pandang ka?"

Thanks anyway!
*muhasabah diri*
:-)



12 comments:

say to easy=) said...

diorg jeles le tuuuu..nti kata mcm nie "aku peduli apenyeeee"hahaha:P...p/s :wat x tau je k:)

oshinz said...

awek high class???!!!! wah.. kalo high class sangat, dah lame dapat tangkap dato' kan? kelassss u nyaaahhh..

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

say to easy=):
hehe yala..wani ok ja =)
no biggie..aritu ja emo..coii ah..ekeke

oshinz:
haha u ingat dato' segala tu senang nak tangkap ka weh? i dok pasang perangkap xmenjadik lagi ni..bukan apa..kalau i senang u pon tumpang senang kannnn..kih3...ala u taw la i class ka x kannn..biaq la org nak cakap apa pon kat kawan u sorg neh..yg penting sapa kenai i taw i mcm mana pon da cukop =))

aleen aiden said...

alin pon cepat emo skang nih...hu3

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

Aleen:
Hoyeahh! Musim emo ni namanya..huhu..chill oke bebeh! Hehe

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

Aleen:
Hoyeahh! Musim emo ni namanya..huhu..chill oke bebeh! Hehe

saadah saadun said...

ckp je kat org tu 'mmg pon, ada mslah?' pastu senyum. :)

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

saadah saadun:
hee..=) tu ah kan adah..tp bukn niat nk gado pon..sebbaek..huhu

oya said...

high class tu means high maintenance.pedulik ape org nk kata.

Lan Bingka said...

nak petik jari gak..

dafFodiLs (",) said...

heheh sabar je lah,ada la tu kedengkian di hati mereka itu...hik

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

oya:
tu la kan..diam lebih baik =)

Lan Bingka:
ahaha..lan nih..sila2..sapa lagi kuat haa? hee

dafFodiLs (",):
baek lah u..i kan memang penyabar..penderma jugakk kan?..haha

Google Analytics Alternative