terapi itu perlu


sesi memanjakan diri memang sangat perlu untuk mengurangkan stress di dada dan di otak..
bila dah dapat aiskrim keras a.k.a mikrophone tu memang naik sheikh la masing-masing..

time tu mula la keluaq bunyi-bunyian cenggini...
"yukkkk ahhhh!!" *sambil gelek-gelek skit*
HAHA

sangat comel kawan-kawanku ya!
ratu dangdut....ratu rock kapak...ratu omputeh...ratu balada...
semua ada...lengkap!
kelass uols!
kemainnn lagik! ouchh!




wiwit sarah...
nak signnnn!
haha =P



p/s:
agak-agak ada komposer baca tak entry ni? ada nak pakai penyanyi tak?
hahaha
*perasan dan terus pitam*




11 comments:

oshinz said...

jadi back-up singer pun okeh gak kan? at least ade la income.. hahaha.

weh u, u cop ratu ape?

erolnukman said...

Tengok gaya (gambar last), dah boleh dah tu..hehehe.

dafFodiLs (",) said...

tlg jwb bg pihak:wani ratu cop demam..hahaha...eh awat mcm oshinz x join??

Lan Bingka said...

mesti awak ratu dangdut kan? ;)

Pinad said...

hahaha..kira u pg karox dgn ratu² la kan?awesome!!! :D
p/s: nnti bila² kte pg nek syekh lg naaa..ngeheee

Amni said...

oshinz tak join ker?

hee... backup singer ti tanya kat mirul.. hahahah.. gurau-gurau...=p

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

oshinz :
tu ah lepas duit nak bayaq yuran weh..ekeke..jommmm? *wink2

erolnukman:
dah boleh apa tu? haha

dafFodiLs (",):
ratu demam tu jangan sesiapa berani nak rampas takhta okeh! hahaha
oshinz u tu p open house abg dia la babe..:D

Lan Bingka :
oh tidakkk! bukan la lan..hahaha
wani ratu dengaq saja..kihkihkih

Pinad:
wahh ratu2 i hebat2 belaka okeh..memang ohsem! hik3..okie dokie..nakkk!nnt p lagi naaa :D yeayy!

Amni:
oshinz p open house abg dia tyme ni..xdapek join..hehe..wahh bekap singer amir af..ok lettew! hahaha

erolnukman said...

Dah buleh buat satu lagi group k pop melayu..hehehehe.cuma yg ni ada kelainan sikit..ada mmasukkan elemen boria..cewahhh.cakpong,cakpong!!

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

erolnukman:
hahahaha tambah skit g dikir barat...
ala cakpong cakpong! wiwittt!
m-pop la gayanya nih kan kan? jgn lupa beli album n sokong kami di masa hadapan naaa..kahkahkah *mimpi!

monall hasmizan said...

wah bestnye korang dpt karok same..nk join..

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

monall hasmizan:
next time kita p naa :D

Google Analytics Alternative