magical spirit



"When one door of happiness closes, another opens. But we often took so long at the closed door, that we don't see the one which has been opened for us."


 

10 comments:

Lan Bingka said...

bukak lama sikit ok..

dafFodiLs (",) said...

ehem2..i mcm ada rasa bunga2 cinta je..ehem2....hikhik

Amni said...

heee... Ada org baru yerk yang nak masuk? Heee....


P/s : amni pelik nape la selama ni tak nampak wani update entri.. Rupanya link tu hilang kat blog list.. Agak nya hilang masa main2 godek2 code kat blog.. Hoho..

Mimi Jazman said...

ye.. nikmat Allah sentiasa luas tetapi kita gagal melihatNya..

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

Lan Bingka :
haha lama tu brapa minit agak2 lan? :D

dafFodiLs (",):
wehh batok tu.. p makan ubat cepat u..nnt melarat..i gak yg risau..hahahaha :P

Amni:
aloo sedihnya..haha..xpa2..link skali lagi tawww :D

Mimi Jazman:
setuju :) semoga lebih jelas lagi lepas ni :)

oshinz said...

la.. nape pintu je dapat nama? kecikla ati tingkap cenggitu.

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

oshinz:
ahhh takdak nak kecik2 hati bagai..haha..sebab pintu ada ahmad albab..tingkap xdak..*eh ada kena mengena ka? haha

aleen aiden said...

stuju!betul laa...kan? *baru pasan.agaga~

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

aleen aiden:
haha :D kannn...:))

aleen aiden said...

wani...mane ilang....

Google Analytics Alternative