si kembar utara selatan


"u dua org ni kembaq ka?"

oh ni soalan ruji dah ni kan Oshinz kan..

kalau dibelek belek..
mata oshinz sepet mata wani tak..
hidung lain..
mulut pon berbeza..
gigi? hmm gigi oshinz petak2 kot..xsama..haha *ampun weh!
tarikh lahir? lagi la bukan faktornya..tahun lain2 lak tu..
ketinggian? emm wani kurang skit dari oshinz..
badan? yg ni lagi la bukan..wani gemok oshinz kurus..
yang lagi best wani utara oshinz selatan nun..



** xpa la u..tunggu i gigih diet bg kurus skit mcm u..kita ngaku kita kembaq ok? hehe


apa pon..
thanks cu aja..

bila kita nak beronok ronok beraksi lagi?
 shoot bola bajet mcm Michael Jordan lagi..
kutip zirafah sekoq lagi..
mintak tiket free..
lengoh badan sana sini..
makan xberhenti..=D
yg penting we had joy..we had fun kan kan =D  

tapi..
tapi..
tapi..
stress tu kurang ka?
mcm tak ja?
haihh.. ;(



7 comments:

Ayuni said...

hm, ader samer sket...

dafFodiLs (",) said...

alamak2 kamu berdua telah megundang kecemburuan daku di tahap max....uwaaa....heheeh release tension tegether2 ye??rindu kamoo2!

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

hahahaha. balik dok pikiaq thesis weh. thesis ni dah mengerikan serupa hantu. lebih teruk daripada cik ponti habaq hang sat. patut u letak muka kite yang sebelah-sebelah tu u. pastu suruh readers u cari perbezaan antara kita dua. letih mak noksss!! ouchh! hahaha.

aleen aiden said...

nak jugak join pakai baju sedondon shawl seirama mcm 2!xhaci!hu3 :P

Lan Bingka said...

gemuk ke? ;p

elymzz said...

kalau tengok sekali lalu...memang macam kembar...

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

Ayuni :
hehe..ramai sgt yg tanya..tapi kami tgk xsama pon ;(

dafFodiLs (",) :
sila jgn jeles hokei..hehe..tggu u mai sini kita beronok-ronok lagi naa..rindu u jugak la weh..kalu jadi jmpa di terengganu kayy :)

0sh!Nz d' sen0r!ta :
hahaha..cakap utara dah ni nampak gaya..keh3..letak dah aih kat entry baru..haha..u p tgk kaih :D
ouchh jugak! hehe

aleen aiden:
jom2! together-gether.. moh la kita! hehe..

Lan Bingka:
sgt dan semakin kottt! hahaha

elymzz:
hehe..p mana pon mesti ada yg tegur la kak..even pakai tudung lain2 jenis pon..haih..:)

Google Analytics Alternative