Lat Kg Boy Sebuah Muzikal

Salam..

Hye..

Amacam? ngam x pasangan ideal kat bawah ni? hik3..sangat ngam kan kan? :))
Gf baru Hans Isaac ka ni?
**muntah ijau..haha..perasan saja :) kidding okei!
Wani p tengok teater ni hari Jumaat baru2 ni..
Tun Abdullah Ahmad Badawi n isteri serta Datuk Lat sendiri pon mai tgk jugak..

For me not bad la teater Lat ni..syok jugak :)
ada byk jugak unsur2 lawak..
ada sedih skit kat scene Lat n Bapa Lat (Jalil Hamid).. tapi wani tak nangis ponnnn okayy :))
cuma part lat dgn bos dia kat opis tu mcm agak slow skit la rasanya..
 tapi tapi tapi...
yang lagi xberapa syok skit tu..
pertukaran props tak smooth..hoho
 siap nampak technical team *kot* dengan kemeja ala2 batik indon bersongkok lari sana sini menolak set and etc..
**maybe set decorator and props master kena alert pasai ni kot..
sebab kalau penonton xnampak benda2 camtu lagi cantik rasanya..huhu

apa pon..koreografi tarian dalam teater ni wani suka..best! koreografer dia Pat Ibrahim n Azwa..
no doubt la kan..Pat Ibrahim memang superb :) *bila u bleh ajaq i? haha (mimpi!)..
Lakonan Awie (Lat), Atilia (isteri Lat), Lat waktu kecik (xingat nama), Frankie and Mrs Hew memang boleh dipuji la..
bukan senang kan nak berlakon..
sampaikan mood kat penonton..susahhh!
even yang menari tu pon..bukan menari saja..
kena menari sambil berlakon..**memang double tripple payah ok!
Wani penah join n sangattt la xreti..haha


=D senyum lebaq sampai ke telinga aihhh..heee :p

hi awie! mata u cantik la =)

Atilia ni sgt sweet orgnya..em part u marah Awie i like! hehe

cantik2 lukisan tu semua ;-)

nakk jugak..hehe

before apa2 begambaq dulu..

 again :)

after teater abeh..

sukaaa sgt dgn Mrs Hew ni!

before balik..


ok la..sampai sini saja..
oshinz yang kalut2 suh buat entry lat cepat2..
u sila baca laju2 kayy..cepat! haha

till then..
bubbye!




13 comments:

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

kenape muka awie tak rock weh???!!! hahahaha. amboi myan, posing maut kat tangga gitu. caya lah.

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

0sh!Nz d' sen0r!ta:
wahh ni memang betoi laju trus komen ni..hehe
haipp kata kat awie lak eh..haha..penat kot u..kui3
mya kata maw taw la..haha

ada mokhtar said...

bestnye... jeles betul =)

Lan Bingka said...

oo..gf hans rupanya ;)

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

ada mokhtar :
hihi :) kebetulan ja tu ..

Lan Bingka:
haha..mana ada..kidding ja :)

aleen aiden said...

awie nmpak sgt tembam d ctu!hu3
alin da lame teringin nak tengok teater tp xkesampaian lagi...hu3

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

aleen aiden :
yg sebelah awie tu pon sama ja dah..haha..jemm!
huhu..next tyme p k :)

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

nice pic..:-)

Kenali Ahlusunnah Waljamaah

Kerja Kosong Oil&Gas

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

JAMALUDDIN ABU BAKAR :
thanks ya :))

Wawa_Nadwa said...

eii eii!
ex bf ai la.
hans!

hehehehe!

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

Wawa_Nadwa:
eh eh! grrr..bekas madu la nampaknya kita ya..haha

Aisya J said...

Nak jumpa Hans jugaaaa :(

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

Aisya J :
one day jumpa insyaallah..k:)

Google Analytics Alternative