what say you?


salam..hye..
help me to find da way pls!

A or B?
what is A?
go on with what i have now..

what is B?
 start everything from the scratch..


cannot think of anything at the moment..
i need a decision maker pls!
any idea?

p/s: mood malas + risau melanda sekarang..


nak happy balik..
main dengan my sayang~
yeehaa..





my big love 2 ekor ni da ada sangkar yg lebih besar..yeay!! hehe
tp belum sempat nak snap pic..huhu


-tata-

5 comments:

Amni said...

kalau saya, saya pilih untuk hargai apa yang saya ada sekarang... =)

elymzz said...

teringat kenangan masa bela arnab...heheheehee.....

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

u ni kan.. memang masalah kalo bab nak wat decision. haisyoooo... emm kalo u suke nak mula dari awal, why not just try..

kelhome said...

waaa..comelnya arnab tu.. dah biak ke belum?

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

Amni:
thanks for ur advice sis! =)

elymzz:
hehe..salu wani bela kucing ja..so skang try bela arnab plak..tp bab nak cuci2 suma abah yg wat..main ngan dia ja wani nak la..haha..

0sh!Nz d' sen0r!ta:
haaa u memang da kenal i lama kan..bab wat decision i memang fail 100X okeh! ngeng btol la..em kalu nak start dari awal pon banyak keje la u..pening pk weh..nak stop terus aa..xnak proceed ape2..hua3!u xpe la..rajen nak pk cemana nak buat..

kelhome:
hehe..em belom biak lagi..dorg tu adik beradik..hihi..kalau da biak wani post entry baru ye..=)

Google Analytics Alternative