chef det bistro..

salam..

its makan-makan time! hehe
kalau stress..memang kena makan..
so tanpa pkir panjang2..
order saja chicken chop + cheese + cold chocolate..
ini semua sebab tension kenot make any decision lg mcm n3 sebelum ni..


 

tengok saje la yer..
suma dah ada dalam perutku ini..hik3



yg kiri tu my sis n yg kanan tu my kazen..layannn...
sila abaikan orangygmakintembam kat tengah tu..hihi


till den..

papai..

p/s: tesis memang menyesakkan otak..




8 comments:

IFA Athirah said...

fuyo!!!sedap gile!!kedai mkn ktne ni?

wanieybintang said...

caq pna makan kat situ.
heheh

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

IFA Athirah:
kat kulim, kedah..hehe
not bad=)

wanieybintang:
hehe..caq pon penah mkn situ eh..tu la saja try2 kedai mkn yg ada..heee..kedai abg kawan kak wani tu..sj p mkn situ:)

ATs said...

Jangan tension tension babe, nanti high blod preasure naik :). Kalu selalu tension kena gie bercuti ni!

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

ATs:
hihi..thanks 4 ur advice babe!
adui memang setuju tp ongkos plak xde meh..hua3

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

weh.. da start pk thesis? gile rajen kot.. kah3. i masih blom smpai seru nak pk tu semua. bai!

THE ZUL said...

ciken chop+cheese? awesome combination!

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

THE ZUL :
hehe..yeszaa..makanan utk tambahkan berat badan..haha

Google Analytics Alternative