Kerna terluka..

emm..
kepada sesapa yang baca n3 ni kan..
pernah x anda rasa terluka? sj ja tny..2 pn kot2 ada orang baca..huhu
memang la terluka ni banyak jenis..
terluka kena pisau or benda2 tajam la..
hati yang terluka la..
hmm..
kalau kena pisau..berdarah..letak ubat..Insyaallah, sembuh..
tapi kalau hati cmana?
kena ubati sendiri ka?
mana beh letak ubat kan?
stakat nih xpenah dengaq lagi la UBAT HATI..haha
agaknya mcm minyak gamat kot..kih3
tp orang cakap kalau hati yang terluka mesti lambat sembuh kan..
iya ka?? huhu..
erm..
kalau dah terluka tu baik diam saja or luahkan kesakitan tu eh??
kalau WANI kan..huhu..jap pk dulu..hee
susah jugak kan kalau hati yang terluka..
huhu..
kalau tangan terluka or berdarah tu pedih la kan..
tapi kalau hati yang terluka pedih la..perit la..suma ada..ngee~~


currently listening to: KERNA TERLUKA BY NURUL
lirik dia bes gak..huhu


n skang ni tengah terluka dengan ...

6 comments:

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

ha.. Mr. P,
jangan nak ngade bagi cik adik ni terluke2 eh..
tak baik oh..
kihkihkih..
nape cam tersalah bagi pesanan je ni?

Aeddy Asdy said...

Ala...Perkara biasalah tu hati yang terluka..sesapa yang tak pernah terluka tu rasanya akan kurang memahami apa itu cinta..so better terluka sekali tapi jangan berkali kali..kalau dah berkali kali tu karang dah lali dah so no feelinglah anymore..Dats my opinion..hehehe..

syafawani said...

wani:oshinz
erkk..
protective sungguh kakakku ini..ihihi
weit betulka pesanan u tu ??
aha..

wani:aeddy asdy
hehe..thanks for your opinion ya:)
a.ah ka..kalu da selalu terluka kang da tawar ati la pulak..ehe..
bahaya tu..
kalau terluka kena pisau plak..kalau selalu maunya nak putus jari or what so ever..haha

dafFodiLs (",) said...

hehek tetibe je jd jiwang ini tipah =))

syafawani said...

wani:miss daff
haha..jiwang karat weh..kih3

Merg@s_Tua said...

sape yang melukakan ati kamu?

meh nak sekeh pale dia

Google Analytics Alternative