adakah mereka orang yang sama??


hye all..
em actually ini adalah tribute to Miss Oshinz punya posting..huhu
wani ada sikit musykil ahh bila tgk post my fren sorg ni..huhu..
mereka berdua tu ada pertalian ka?
mereka tu adik beradik ka?
mereka berdua tu memang orang yang sama ka?
haishh..
agak keliru da..
hee..
coz muka diorang tu nampak macam nak sama ja..
muka copy paste or fotostat ka?ehe

wani ingatkan..




dengan







adalah orang yang sama...
huhu..

padahal lain la..

1st picture tu ialah Alyssa Brianne Bernal..
2nd picture tu Selena Gomez yang berlakon ceta Another Cinderella Story tu..

aha..
gigi kot yang nak sama..eh yeke?
ada pendapat lain?aha..

tp apa pon..dua2 cantik sangat..kiut miut..lawa..sweet..suma ada..erkk ya ka?


Alyssa Bernal tu banyak video kat Youtube..
Selena Gomez tu pandai nari oh..hehe..suka!


xcaya?
layan video nih..


bess ohh..

tp nak tny la kan..agak2 mana lagi comel??

yang ni..




or yang nih?





ehh mcm nak wat contest lak..hehe
bukan camtu keh..
saja nak tny pendapat ja..
nk hiburkan hati:)
huhu


11 comments:

Atan Athen said...

cutenye diorg dua...klu bleh dua2 wat bini...hahahaha

[z@ck] said...

macam muka arianna..famous blogger tu

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

haha.. yes3.. dapat mengheret u skali ke dalam dunia ke'confuse'an ni. tapi memang sgt cute okeh.. sudah la cute suara pon sodap.. jeles i tau~!! kalo orang malaysia ade muke btul2 camni mmg confirm berderet yang minat.. ihiks~~

syafawani said...

wani:atan athen
huit..nak buat bini?
haha
sampai dua2?keh3

wani:z@ck
emm maybe kot z@ck..huhuhu

syafawani said...

wani:oshinz
haha..kalu xtogether2 x sah ehh..hik3
yapp!!sangat comell ehh..
kdg2 rasa mcm nak perasan jadik mcm tu sekejap..hehe
sekejap pon jadik ahh..nak merasa ja..keh3

ini q i L L said...

alolo... due2 pn cumey. hehe.

joegrimjow said...

xsama




ikut gerak hati

iklan skit
;)
jom teka disini dan menang sehingga 10 pound!

cik EPAL said...

macam lain je :D

syafawani said...

wani:qill
iyer..betul..geram tgk..hehe
gorgeous!

wani:joe
hehe..adehh mataku ini da rabun kot..aha..

wani:cik epal
mm..tgk lama2 lain jugak kot..keh3..
tp memula tu memg terkonpius..siyes..hehe

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

weyhh...hadiah yang lu menang tu kasi gua la..gua rasa gua boley bela binatang tu...

syafawani said...

wani:alvin
keh3..mana bole la:)
da plan nak bela dia..makanan pon da belikan..aha..next time okeh!hee

Google Analytics Alternative