Saya minta maaf..

Salam semua..

ada wat salah ka?huhu
banyak ke skit?
suka duka pon dah dilalui..
tup tap tup tap..
dah nak masuk tahun baru pulak...
macam2 dah ditempuhi sepanjang 2009..

convocation, sambung belajar, start keja, join program2 yang ada..
first experience duduk umah sewa la..
tu pon beberapa hari saja..huhu

mcm2 lagi la yang mewarnai tahun 2009 wani..
ada yang sedih..ada yang gumbira..
n masih terasa sedey sgt tyme nih..
tp xpe la kan..
itu semua dah ditentukan..

hmm..
*senyap*

Al- Fatihah

ok la..
actually tahun ni merupakan salah satu tahun yang sangat2 bermakna untuk wani..
n biarlah wani ja yang taw kenapa..
sangat2 bersyukur..
aminn...
alhamdulillah..

haa..n xlupa..
GADO
opppss..
ahha

erm ala biasa la tu kan..
ampun2..
hik3

anyway~...
SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU 2010..
Di sini Wani nak mohon ampun dan maaf pada semua jika ada tersalah kata atau tersalah bahasa..
xkira la di mana pon ok!
WELCOME 2010..
sesapa yang nak g jenjalan tu jgn lu dakuuu..huhu

2 comments:

Merg@s_Tua said...

mintak maaf ja?

duet raya takde? :p

ehehe..jg diri bebaik,dear.mg dimurahkan rezeki sentiasa.amin..

syafawani said...

wani:mergas tua
uhuk3..batok aih dengaq..haha
aduyai raya baru lepas ja la..hee
aminnn..thanks dear:)mwah!

Google Analytics Alternative