Farah..

1) Bekas kekasih saya - ahaha..Beckham kot..xhengat..hik3

2) Saya sedang mendengar - Meet me halfway

3) Mungkin saya patut - kemas beg untuk ke Terengganu..malas

4) Saya suka - maen game Zombie..haha

5)Sahabat-sahabat saya - otak ngeng sket memasing..hoho..sorry

6) Saya tak faham - kalau orang cakap laju2..wohhh..pening lalat*

7) Saya kehilangan - alhamdulillah..blom ada apa lagi..mintak simpang ye..

8) Ramai yang berkata - wani n oshinz kembar..erkk..adoiihh..

9) Cinta itu adalah - suatu keperluan dalam kehidupan..cewwwahh..kuwang3

10) Di suatu tempat, seseorang sedang - bercakap tepon..tett..hihi

11) Saya akan cuba - untuk berdiet lagi..haha

12) Perkataan SELAMANYA membawa maksud - sampai bila-bila..forever pon okeh..ehe

11) Telefon bimbit saya - sangat chantek! haha.. perasan..choii..

14) Bila saya terjaga - saya tido balik..hikhik


15) Saya paling meluat - tyme shopping kasut..perghh seksa nk carik..

16) Pesta/parti adalah -kadang2 ja....

17) Haiwan yang paling comel pernah saya temui - banyak la...no paling2..hehe..

18) Peringkat umur yang paling menyeronokkan saya ialah - tyme kecik2..tyme skola..beshh..

19) Hari ini - lapar~kasik highlight skit..ade yang nak blanja?

20) Malam ini saya akan - terjah blog orang..hehe

21) Esok pula saya akan - beronok-ronok..

22) Saya betul-betul inginkan - kebahagiaan, ketenangan, kesenangan & kesejahteraan hidup...aminnn..

23) Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini - alamak..mata da sembap..huwahh

24) Pusat membeli-belah atau arked permainan - tett..

25) Makanan Barat atau Jepun? - Makanan Malaysia..dappp woohh...yummy!

26) Bilik yang terang atau gelap? - kalau nk wat keje nak terang..kalu nk tdo nak gelap..hehe

27) Makanan segera adalah - makanan ruji..kih3

28) Ayat terakhir yang anda telah katakan pada seseorang - adoi..napa la pnjg sgt tag ni FARAH oii? kakaka


Masyehh cik farah sebab sudi mengetag eh..ehehe





11 comments:

Merg@s_Tua said...

aiseh..tag upenye.

hadoih...punyela bersemangat aku baca.

wani..wani..sabo jela.

syafawani said...

wani:mergas tua
hehe..xpa2.semangat bagus la..hik3

Merg@s_Tua said...

yeah.. :)

org kedah,ek?muka kamu ada iras2 my fren..husna.

ada pertalian kekeluargaan ke..?huhu

anaklaut said...

salam....

anaklaut pun sama, bila dah terjaga.tido balik..rugi kan tak tido..hehe

tq singgah anaklaut

farah said...

x pasal2 name farah glamer jap k sbb jd tajuk n3 kali ni..mkaseh wanie krane mnjawab dgn pnuk ksabaran..hehehehe;)

syafawani said...

wani:mergas tua
btoi2..org kedah..hehe
husna tu kedah katna ae?

wani:anaklaut
hehe..tu la kan anaklaut..kalu terjaga golek2 pejam balik..hehe
thanks ye sudi datang..

wani:farah
hehe..xpe2..glamor skit je kite kasik..hik3
okeh2..nt kalu wani ada tag farah lak kene jawab..ehe..ada ok?

Merg@s_Tua said...

dia kat sg. petani..

siyes la muka korang seiras..tu yg musykil tuh..

hurm.. :-/

syafawani said...

wani:mergas tua
hehe..yaka?alaaa..post ah gambaq dia kat blog satu?tingin nak tgk maa?hik3

0sh!Nz 0n da bL0ck said...

haha.. byr utang ek?

Merg@s_Tua said...

wokeh2..akan ku post nanti..special untuk kamu. ;)

takpun try view blog dia ni:

http://mystiqueinn.blogspot.com/

syafawani said...

wani:oshinz
oo.hehe..ni bayar pakai invois je dolu..cash xdak..haha

wani:mergas tua
masyeh3...
hehe..ni nk blog walking la nih..hihi

Google Analytics Alternative