award dari cik bearbeary..


first of all..thanks ya:)
lawa taww..hehe
erm cuma pelik skit..link kat nama wani tu mcm lain jerk..hehe
tp xpa2..
memandangkan cik bearbeary kita da btaw suh amik..wani pon cecepat la hamik..hihi
sukaaaa:)


1) Sila copy paste award ini di blog anda..

2) Sila copy paste award ini di side bar blog anda..



hik3..i'm breaking the rules..
mtak 5 jer..tp nk kasik banyak..
kalu mtak banyak lak salu je nk bg skit2 je..haha
alaa ikot ati nk bg sume laaa:)

13 comments:

[z@ck] said...

terima kasih wani!!!
=)

syafawani said...

sama2 zack:)

lalink7 said...

nnt sis amek..
bz skiet skang..
thx

anaklaut said...

salam..syafawani,

ya betukar sek adalah jalan yg terbaik, namun, skrg murid nak exam, saya sangat kesian kan mereka..-lepas upsr pindahlah..

tq sudi singgah anaklaut

cikgu liza said...

thanx ehh wani..

anaklaut said...

salam..syafawani,

terima kasih atas ulasan anda tu, ulasan anda sangat anaklaut hargai..:)), ya ajal maut, jodoh pertemuan, allah swt yg tentukan..:)

p/s: nice pics.!

syafawani said...

wani:lalink7
okeh2..take ur tyme:)

wani:akak liza
orait akak:)

wani:anaklaut
hehe..thanks anaklaut coz sudi balas ea:)

hang nadim said...

comel nyer

genial said...

selamat atas awardnya.. juga buat para nominatornya dalam mengemban oleh-oleh tersebut... moga makin giat BW nya :thumbsup: great :)

lalink7 said...

wah..dpt lagik..hadey..
thx.

anaklaut said...

salam...syafawani,

terima kasih sudi singgah anaklaut

Zira Sahidan said...

its fun to break rules sometimes..
hehehe!!
:D

miss ya!

syafawani said...

wani:zira
hehe..yup..thats fun..hehe
i'm sometimes a rule breaker..hehe
not all the time i sepos..hik3

Google Analytics Alternative