syahdunya



hye..
aduhhh..berhabuk sudah belog gue..hihi
holloh3..cian dia kena tinggal..
tuannya dok sebok beraya sangat..ehe
muwah3!!! syg awk balik belog..kite da dtg balik ni..hik3


dah 3 or 4 ari asik la telinga ni gatai nak dengaq lagu Maher Zain..
For The Rest of My Life tu....:)
tiap masa dok repeat lagu yang sama..
abeh menanah la telinga rumate gue..haha..sowi!
eh jiran sebelah bleh dengaq dak tah?haha

lagu tu memang lovely sangat2..
ouchhh3...
kalau suami2 semua bg lagu tu kat isteri depa sorg satu..
perghh..tacing macing maa..
lagi + syg la bini tu kat laki depa..keh3

xjemu kott dengar lagu camtu..
sejuuukkkk ja rasa ati..
syahdu dibuai lagu..
mm..nak lagu tu satu..boleyh?? muahaha..

tp apa yang lagi penting..
SR harus dituntut!
yabedabeduuuuu~~...
ingat2..!


=)

tata!






7 comments:

Amni said...

saya suka lagu Maher Zain, Insha Allah.. sangat menusuk hati betul! hehe,...

syafawani said...

amni:
yaaa..lagu dia memang best2..hehe

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

oh.. patutla jadi lagu paling top dalam carta. febret upenye.

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

oh.. patutla jadi lagu paling top dalam carta. febret upenye.

syafawani said...

oshinz:
hahaha..mestila lagu pebret..cepat dengar..hihi

dafFodiLs (",) said...

nak dgr jugak ah...

syafawani said...

miss daff:
sila2 cepatttt!!hihi:P

Google Analytics Alternative