jauhnya cinta..

Salam..
Morning!

c.i.n.t.a ?
boleh dibendung ke?
boleh dihalang ke?
boleh dipupuk ke?

CINTA ialah suatu perasaan yang lahir dari hati yang tulus ikhlas. ecewahcewah..Kalau dah namanya jodoh tak kemana jugak..InsyaAllah..kekadang gado2 manja sikit je..then ok balik..yela tuh??hakhakhak..tapi kalau dah ada perasaan cinta kat seseorang tu..bole ke nak dibendung?

ape ko hengat bole ditahan-tahan ke?bole ke kata eh kejap2! jgn cinta org tu lagi..xbetol ke hape beb..mawunye meroyan..bertambah penghuni di Tanjung Rambutan..keh3:)

dah tu plak bila dah benau2 peeling2 cintan cintun bagai..kalu dihalang boleh ke?xkesah la kawan yang halang ke..family ke..boypren lame ke..pingsan dik nun..pingsan!haha..tp kalu yang dihalang tu untuk kebaikan y not kan? mungkin jodoh xpanjang..tp kalu kawan yang halang sebab dia yang nak masuk jarum nak cocok2 boypren kite..woihhh!! berkepol-kepol hangin di situ okeh! ok2..kaber ap sket..say no 2 emosi..:))

ha skang bab pupuk memupuk plak..aisehmen bukan la mcam pupuk semangat kejiranan ke hape..ahakss..pupuk kasih sayang la dol..ade je yang bercinta selepas kawen n bahagia plus2..anak berderet2 jugak..kasih sayang makin bersemi..muahaha..tp memang la semua orang xsama ait? kan3..

i notice salunya kalu dah zaman tengah mabuk bercinta, time tu la sayang menyayangi bagai..
u jadik bintang i jadik meteor..
u panjat pokok kelapa i panjat pokok pinang..kate pinang dibelah dua..nak p belah la ni..haha..motip?
ha nama kat henpon pon set bukan main lagik..
sayangkucintakubuahhatikupengaramjantungberlubangku..ehhh!!haha..salah daaaa:P ampun maap dipinta..

p/s: my heart is flower-flower.. ;) tp dek kerana jauh..sedey tetap ada..;-(

10 comments:

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

haha.. tang name kat handphone tu bukan wajib ke kena geli geli? haha.. i pun nak g letak name geli geli gak ah.. kahkahkah.

syafawani said...

kah3..geli2 kaww..u letak ah camni:abgyangkusayangseorang..muahahaha
geli siottt..kah3

[z@ck] said...

my heart is flowery too
=)

syafawani said...

z@ck:
hehe..it is because u miss him so much kan3..biaq la dia kutip buah moktan dulu sat..haha

diraja22 said...

phone 2 xmeluat ke tulis pjg2..

syafawani said...

diraja22:
xpe..xyah dulik pon..phone tak bole cakap..huhuhu

Mr.P said...

my heart is flower2?
dalam hati ada i-City la tu..lagi besar dari taman..


*dalam hati saya nak gitar baru*

syafawani said...

Mr.P:
haha..my heart is flower2..burok kan..eh gitar baru sila simpan dalam hati je ye..kahkahkah..sile jgn membazir ye encik P!

merahitujambu said...

cinta??uhuk..

syafawani said...

merahitujambu:
hik3..:)

Google Analytics Alternative